TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Гриль Grunhelm G2200

Код скопійований Код: 86946
0.0 з 5.0
Тип

Контактний (Прижимний)

Потужності, Вт

2200

Розміри робочої поверхні

29 х 24 см

Робоча поверхня

Рифлена

Тип керування

Механічне

Матеріал поверхні смаження

Антипригарне

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Електрогриль та аерогриль Grunhelm G2200

Користувачам, що цінують час і які віддають перевагу здоровій їжі, варто розглянути можливість покупки притискного електрогрилю закритого типу. Реалізований ним спосіб швидкої термообробки знижує калорійність м'яса та овочів, зберігає їх соки під хрусткою скоринкою. Потужний настільний електроприлад має кілька варіантів положення кришки-нагрівача, в тому числі у вигляді барбекю.

Електрогриль Grunhelm G2200: гідності

Електричний прилад має прямокутний корпус. Передня торцева панель обладнана індикаторами і регулятором управління температури. Для притиску покладених в електрогриль продуктів кришку можна встановити під кутом або паралельно нижній пластині. Техніка забезпечує запікання риби, овочів, ковбасок і м'ясних стейків зі скоринкою, що зберігає їх соковитість, готування гарячих закусок, тостів і бутербродів. Пристрій працює швидко і безшумно, не формуючи запах гару.

Стильна модель Grunhelm G2200 має такі переваги:

  • антипригарне покриття, що допускає підготовку практично без масла;
  • знімний піддон, який збирає рідини і жир;
  • перемикач, що дозволяє змінювати рівень потужності;
  • низький центр мас корпусу, який гарантує стійкість;
  • коригування притиску, що допомагає змінювати просвіт між пластинами;
  • блокування закритої кришки, що забезпечує вертикальне зберігання.

Технічні параметри техніки

Корпус електрогрилю Grunhelm G2200 виготовлений з металу і термопластику. Прилад включається поворотом ручки дискового механічного термостата, який встановлюють в положення, що забезпечують якість кулінарних результатів. Два потужних ТЕНа оперативно і рівномірно нагрівають верхню і нижню жарочні сталеві пластини. Розміщення нагрівачів впритул до них забезпечує енергозберігаюче витрачання електрики і прискорене приготування їжі.

Електрогриль Grunhelm G2200: особливості конструкції

Універсальний пристрій дозволяє запікати, смажити і підігрівати продукти. Техпроцес здійснюється притиском інгредієнтів важкою кришкою до нижньої плити, що оптимізує термодію і прискорює приготування. Електрогриль Grunhelm G2200 допускає варіант розвороту обох стулок в горизонтальне положення для барбекю. Велика площа поверхонь для смаження, які мають отвори для відводу жиру, допускає розкладку напівфабрикатів з розрахунку на 2–6 чол. Зверху на кришці поміщені корисні рекомендації по застосуванню. Невеликі розміри і замок-фіксатор дозволяють зберігати електрогриль Grunhelm G2200, не займаючи багато місця.

Плити і піддон можна мити в посудомийці. Безпеку експлуатації гарантує ізольована від тепла рукоятка. До товару додається книга з адаптованими рецептами. У комплект входить лопатка, профіль якої відповідає кроку рифленої поверхні плит.

Please, enter a valid value

tehnopass