Закриті електрогрилі призначені для швидкого приготування страв. У них дуже соковитими виходять традиційні страви для барбекю: стейки з м'яса і риби, овочі гриль, оскільки соки, що випаровуються, замкнені всередині .
Електрогриль смажить м'ясо, картопля та рибні стейки, підігріває продукти, готує гарячі бутерброди та овочі. За рахунок антипригарного покриття панелей смажити в грилі можна практично без олії – страви не пригорять і будуть менш калорійними, корисними та смачними.
Розмір панелей електрогрилю G1800 – 290 мм х 240 мм , що дозволяє відразу зробити на ньому кілька порцій овочів гриль, домашніх ковбасок або гарячих закусок. Панелі приладу при роботі нагріваються до 210 градусів . Продукти швидко набувають хрумкої скоринки, яка зберігає соковитість продукту. Під час приготування масло та витоплений жир стікають у знімний піддон.