TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Сушарка для овочів і фруктів Zelmer ZFD 1005

Код скопійований Код: 43810
0.0 з 5.0
Загальний об'єм сушарки, л

5

Кількість піддонів

4

Система сушіння

Нагрівальна

Кількість температурних режимів

2

Тип керування

Електронне

Потужність, Вт

520

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Ефективна сушка плодів

Zelmer ZFD 1005 створить ідеальні умови для зневоднення фруктів і овочів, зберігаючи при цьому всі їх поживні речовини. Для цього модель обладнана корисними функціональними можливостями, дисплеєм з інтуїтивно зрозумілим керуванням і 520 Вт вбудованої потужності. Тепер сушка грибів, ягід, овочів, трав, фруктів буде проходити в рази швидше і простіше.

Фото 1 Zelmer ZFD 1005

Практична конструкція

Модель відрізняється приємним зовнішнім виглядом, який відмінно вписується в будь-який інтер'єр. Компактні розміри заощадять простір, а міцний пластиковий корпус надійно захистить всі деталі від пошкоджень. Крім того, сушарка має нековзні ніжки для максимальної стійкості і знімні лотки, які легко очищаються під струменем води.

Фото 2 Zelmer ZFD 1005

 

Ідеальні умови сушіння

Розробники обладнали пристрій 2 температурними режимами з плавним регулюванням. Вони дозволять створити необхідні умови для будь-яких продуктів — будь то лікарські трави, виноград чи морква. Вбудовані датчики постійно контролюють показник температури, тому відхилення від заданих параметрів повністю виключено.

Фото 3 Zelmer ZFD 1005

Таймер

Zelmer ZFD 1005 має вбудований таймер, який автоматично зупиняє роботу сушарки через потрібний час. Його можна встановити в діапазоні від 1 до 24 годин, що дуже зручно, адже тепер вам не потрібно буде турбуватися про процес сушіння.

Фото 4 Zelmer ZFD 1005

 

Велика місткість

Незважаючи на свої невеликі розміри, сушарка для овочів і фруктів вміщує в собі до 10 кілограмів плодів. Все завдяки спеціальним лоткам, які дозволяють максимально ефективно використовувати наявний простір моделі. Більш того, з їх допомогою можна зручно розділити різні типи інгредієнтів.

Фото 5 Zelmer ZFD 1005

Please, enter a valid value

tehnopass