TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Сушарка для овочів і фруктів БелОМО 8360

Код скопійований Код: 29459
0.0 з 5.0
Загальний об'єм сушарки, л

25

Кількість піддонів

5

Система сушіння

Конвективна

Кількість температурних режимів

3

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

500

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Унікальність електросушарки БелОМО полягає в тому, що процес сушіння продуктів здійснюється максимально швидко й ефективно, завдяки системі спрямованого потоку теплого повітря. Двигун із вентилятором створює потік повітря, який, нагріваючись, надходить рівномірно на піддони з продуктами. Тепле повітря подається вентилятором у простінок піддону (піддони мають подвійну стінку), а потім звідти горизонтально на кожен піддон. Потік теплого сухого повітря, що надходить постійно, виштовхує старий, який увібрав у себе вологу з продуктів. Така схема руху повітря дає змогу забезпечити найбільш дієве сушіння продуктів. У разі досягнення заданої температури електронагрівач автоматично вимикається. У разі зниження заданої температури електронагрівач автоматично вмикається.

Електронагрівач умикається, якщо встановлена температура сушіння вища за температуру навколишнього повітря.
Терморегулятор слугує для плавного регулювання температури сушіння продуктів і має три основні температурні зони: 1 і 2 зони рекомендуються для сушіння трав, 3 — фруктів, ягід, овочів і грибів.

Електросушарки БелОМО виготовлені з матеріалів високої якості. Це екологічно чистий пластик, який абсолютно інертний до харчових продуктів. Він не вступає з ними в реакцію за жодних умов. Отже, у процесі сушіння продуктів відбувається лише видалення вологи та не здійснюється жодні з інших небажаних процесів. Корпусні деталі в зоні нагріву виготовлені з пластику підвищеної термостійкості та пожежної безпеки.

Попередня підготовка продуктів полягає в промиванні та нарізанні. Далі їх укладають на піддони та вмикають сушильний апарат у електричну мережу. Вага сушарки БелОМО становить не більше 4 кг. Сушильний апарат займає зовсім небагато місця.
 

Please, enter a valid value

tehnopass