TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Сушарка для овочів і фруктів Ardesto FDB-5320

Код скопійований Код: 38182
0.0 з 5.0
Загальний об'єм сушарки, л

30

Кількість піддонів

5

Система сушіння

Конвективна

Кількість температурних режимів

8

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

245

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Краща сушка для фруктів і овочів
Швидко і якісно зберегти корисні вітаміни в продуктах допоможе сушка овочів і фруктів ARDESTO FDB-5320. За допомогою сушарки можна сушити: овочі, фрукти, ягоди, м'ясо (вяление), риба (вяление), хліб, гриби, зелень і навіть трави. Тепер можна варити смачні, корисні супи і компоти навіть взимку. Ергономічний дизайн, компактні габарити, висока функціональність і доступна ціна робить сушку для фруктів і овочів FDB-5320 знахідкою для справжніх господинь.

Принцип дії ARDESTO FDB-5320
Сушка для фруктів та овочів FDB-5320 виконана у вигляді циліндричної форми, всередині якого розташовані, п'ять піддонів для розміщення нарізаних продуктів. Температура регулюється надійною і перевіреною роками механікою. Апарат підключається до електромережі і виставляється температура необхідна для продуктів, які завантажені в сушилку ARDESTO. Фрукти, ягоди, гриби, кабачки, баклажани, солодкий перець, помідори перед завантаженням в FDB-5320 безпосередньо перед сушінням необхідно вимити і порізати.

Основні характеристики
Сушка для фруктів та овочів ефективно обробить продукти і допоможе зберегти всі їхні корисні і цінні властивості. Після сушіння в продуктах зберігається оригінальний смак. Овочі, фрукти, зелень, що пройшли термічну обробку (сушку) будуть надійно захищені від освіти на них цвілі або інших бактерій. Потужності в 245Вт цілком вистачить для швидкої і якісної сушки продуктів. Сушка проста в експлуатації і легко миється після застосування. Механічне управління температурними режимами допоможе не заплутатися в використанні сушки для овочів і фруктів ARDESTO FDB-5320. Для безпечної експлуатації сушка оснащена захистом від перегріву.
 

Please, enter a valid value

tehnopass