TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Оливний (масляний) радіатор Electrolux EOH/M - 3221

Код скопійований Код: 44629
0.0 з 5.0
Призначення

Побутовий

Потужність, Вт

2200

Кількість режимів обігріву

3

Кількість секцій

11

Площа обслуговування, кв. м

22

Особливості

З коліщатками/ніжками для переміщення
З термостатом
Регулятор потужності
Відсік для зберігання шнура

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Оливний (масляний) радіатор Electrolux EOH/M - 3221

Весь процес розробки нової серії масляних радіаторів Electrolux був підпорядкований принципам максимальної безпеки, надійності та екологічності, і в результаті була створена нова лінійка масляних радіаторів з абсолютною системою захисту, з різними ступенями безпеки: датчик захисту від перегріву, датчик захисту від перекидання, збільшена герметичність стінок радіатора, захист від перепадів тиску, екологічно безпечний наповнювач, підвищена стійкість до ударів радіатора.

Важливою інновацією стало те, що компанія Electrolux спроектувала обігрівач у компактному розмірі, зменшивши традиційні габарити приладу на 15%, завдяки чому радіатору Electrolux знайдеться місце навіть у невеликому за площею приміщенні.

Конструкція

В результаті проведених досліджень та розробок масляні радіатори Electrolux додатково до унікального дизайну набули нової форми та змісту. Відмінними рисами нової лінійки масляних радіаторів Electrolux є:

  • Завдяки вдосконаленій технології виробництва досягнуто збільшеної герметичністі стінок радіатора, що дозволяє витримувати перепади тиску.
  • Всі секції виконані з алюмінієвих пластин, і товщина стінок збільшена, що забезпечує підвищену ударостійкість масляного радіатора.
  • Завдяки покращеному конструктиву внутрішніх секцій, масляні радіатори Electrolux працюють безшумно, на відміну від приладів аналогічного типу.

Please, enter a valid value

tehnopass