TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Робот-пилосос Ardesto RVC-S1300W

Код скопійований Код: 126527
0.0 з 5.0
Тип прибирання

Сухе + вологе

Покриття

Килим з низьким ворсом
Ковролін
Ламінат
Лінолеум
Паркет

Максимальний час роботи на одному заряді

90 хв

Рівень шуму

65 дБ

Об'єм бака для сміття

0.4 л

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

ARDESTO RVCS1300W – справжній прорив на ринку роботів пилососів. Модель відрізняється продуманим до найменших дрібниць функціоналом та сучасним мобільним форматом. Перевірено! І доречно помітити – не за усі гроші світу! Не гайте часу: купуйте і рекомендуйте, поки він ще є на складі! Роботпилосос ARDESTO RVCS1300W має футуристичний дизайн, в якому поєднується елегантний скандинавський білий та космічний чорний колір. Таке колірне рішення є одночасно і трендовим, і універсальним, враховуючи цю модель, підходитиме до інтер'єру будь-якої квартири, будинку або навіть офісу. Пилосос має оптимальні габарити для безперешкодного доступу до найнезручніших ділянок квартири, наприклад, завдяки низькому зростанню він прибере сміття майже з-під будь-яких об'єктів.
Але це не тільки свідчить на користь RVCS1300W. Адже у моделі якісний пластик, складання без люфтів та щілин, аж до фіксованих гвинтовим кріпленням щіток для збирання. Гумовий бампер запобігає навіть найменшому пошкодженню покриття ніжок або нижній частині корпусу меблів.

Досконала навігація за будь-яких умов

Навігація – одна з найсильніших сторін ARDESTO RVC-S1300W, вона не поступається переважній більшості преміальних моделей на ринку. Пилосос має спеціальний датчик, завдяки якому добре «бачить» майже всі несподівані «сюрпризи» на заваді: різницю в рівнях підлоги, наявність меблів та інших перешкод. Наприклад, уявіть, що ставите робот-пилосос у кімнаті «обличчям» у бік вікна, він прибирає всю квартиру і повертається в початкову точку, займаючи те саме положення, що й перед початком роботи.
Така досконала магія навігації реалізована завдяки злагодженій роботі різних технологій та пристроїв: інфрачервона панель на його фронтальній частині, обчислення пройденої відстані кожного з коліщаток та функціонал, «зашитий» у переднє колесо. Досконала навігація за будь-яких умов Навігація – одна з найсильніших сторін ARDESTO RVC-S1300W, вона не поступається переважній більшості преміальних моделей на ринку. Пилосос має спеціальний датчик, завдяки якому добре «бачить» майже всі несподівані «сюрпризи» на заваді: різницю в рівнях підлоги, наявність меблів та інших перешкод. Наприклад, уявіть, що ставите робот-пилосос у кімнаті «обличчям» у бік вікна, він прибирає всю квартиру і повертається в початкову точку, займаючи те саме положення, що й перед початком роботи.
Така досконала магія навігації реалізована завдяки злагодженій роботі різних технологій та пристроїв: інфрачервона панель на його фронтальній частині, обчислення пройденої відстані кожного з коліщаток та функціонал, «зашитий» у переднє колесо.

Професійні колеса-«всюдиходи»

Колеса цього робота-пилососа – це особливий вид інженерної досконалості та функціональності. Вони допомагають уникати RVC-S1300W під час прибирання будь-яких труднощів та виконувати свою роботу на найвищому рівні. Цікаво, як саме?
Так пилосос має колеса з двох сторін, вони виготовлені з м'якої і одночасно чіпкої гуми зі спеціальним різьбленням для кращого зчеплення зі підлогою. Колісна база RVC-S1300W подібна до тієї, що застосована в задньопривідному авто, саме завдяки цьому робот долає серйозні перешкоди. Переднє колесо дозволяє пилососу орієнтуватися у просторі та будувати маршрут з максимальним опрацюванням будь-яких типів поверхонь. Таку схему розміщення рідко можна зустріти навіть у преміальних пристроях над ринком.

Досконалий функціонал прибирання

Робот-пилосос ARDESTO RVC-S1300W призначений для збирання площі від 90 до 120 м2 і відрізняється двома режимами збирання (суха та волога). Для кожного завдання передбачено окремий автономний бак, адже режими повністю самостійні, а резервуари, як наслідок, зручні для очищення, і розглянемо їх особливості докладніше.
Бак для пилу має оптимальний обсяг в 400 мл. Його легко відкріпити та очистити – все одним натисканням. А шторка захищає від випадкового висипу пилу під час перенесення.
Об'єму бака для вологого прибирання – 110 мл – цілком достатньо для миття підлоги площею до 40 м2. Сама ж фібра надійно одягається і фіксується на нижню частину резервуара засувками на липучках, що сприяє якісному та рівномірному збиранню.
Ключова перевага RVC-S1300W – знімна турбощітка. Адже саме розбірний конструктив щітки дозволяє легко очистити її від намотаного волосся.
Завдяки поєднанню в конструкції турбощітки ворсових щіток та силіконових пластин можна значно ефективніше прибирати шерсть, волосся та бруд на більшості поверхонь (ламінат, лінолеум, паркет, килим та тверда підлога).
Крім основної, є ще дві додаткові щітки з надійною фіксацією та системою для запобігання намотування волосся – гумові щітки розміщені по обидва боки фронтальної частини робота-пилососа. Це дозволяє збільшити простір прибирання та діставатися важкодоступних місць, зокрема вздовж плінтусів та у кутах кімнати.
До того ж важливо звернути увагу користувачів на посадку пристрою: вона нижча, ніж у більшості конкурентів, тому за один прохід пилосос збирає набагато більше сміття, а часу витрачає менше.
Максимальної ефективності в роботі RVC-S1300W можна досягти через встановлення відповідного сценарію прибирання. Пилосос має їх цілих три: автоматичне прибирання, прибирання по периметру та прибирання однієї кімнати. Робот-пилосос стане надійним помічником та задовольнить будь-які побутові потреби та вимоги користувачів самостійно.

Управління в один дотик

Робот-пилосос RVC-S1300W має у комплекті пульт керування. На пульті є чорно-білий дисплей, навігаційне колесо кнопки зі стрілками і шість функціональних кнопок.
Навігаційне коліщатко дозволяє вручну керувати роботом, як іграшковою машинкою, – дітям неодмінно сподобається. А завдяки шести функціональним кнопкам можна встановити один із трьох режимів роботи, налаштувати час прибирання та відправити пристрій для підзарядки на док-станцію. А ще в комплекті є спеціальні магнітні смуги, якими можна відокремити в приміщенні зони, де прибирати не потрібно.

Тривалість роботи

Повний заряд батареї ємністю 2500 мАг дозволяє працювати автономно до 90 хв. Коли ж заряд підходитиме до кінця, пристрій самостійно повернеться до станції, щоб відновити його. Процес заряджання триватиме від 240 до 300 хв, а потім робот знову готовий до роботи.

Please, enter a valid value

tehnopass