TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

М'ясорубка Zelmer ZMM 2853B

Код скопійований Код: 210174
0.0 з 5.0
Максимальна потужність, Вт

1300

Насадки

Для тертки/шатківниці

Реверс

Є

Продуктивність, кг/хв

1.5

Кількість решіток

2 шт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Потужна універсальна м'ясорубка-подрібнювач

Мясорубка Zelmer ZMM2853B — це ефективна надійна модель від відомого польського виробника. Висока якість, універсальність, довговічність і комфортне використання — безперечні переваги електром'ясорубки. Завдяки потужності 1300 Вт прилад може переробляти до 1,5 кг продукту в хвилину. Більше не потрібно витрачати час і зусилля, вручну натираючи овочі та фрукти, перекручуючи м'ясо. Скористайтеся електром'ясорубкою для швидкого ідеального результату.

Фото 1 Zelmer_ZMM2853B

Чудовий фарш за лічені секунди

Продуктивна м'ясорубка Zelmer ZMM2853B значно прискорить процес приготування улюблених м'ясних страв. У комплекті з цією моделлю йдуть 2 насадки-решітки з нержавіючої сталі з різним діаметром отворів. Робіть більш фактурний фарш з крупною насадкою-решіткою або більш ніжний з дрібною решіткою. Це дозволить вам ідеально приготувати страви, які потребують різного ступеня консистенції фаршу.

Фото 2 Zelmer_ZMM2853B

Подрібнення та шинкування овочів і фруктів

Електром'ясорубка Zelmer ZMM2853B може полегшити вам завдання по шинкуванню або нарізці овочів і фруктів. Комплект з 2 насадок-барабанів легко впорається з подрібненням коренеплодів, зелених і твердих фруктів, овочів. Ви більше не будете прикладати багато зусиль, використовуючи звичайну тертку. Досить завантажити продукт в м'ясорубку та через кілька секунд використовувати заготовку для салату або супу. Шинкуйте та подрібнюйте продукти легко й без зусиль.

Фото 3 Zelmer_ZMM2853B

Високоякісна та надійна модель

Мясорубка Zelmer ZMM2853B виготовлена з практичних, міцних і довговічних матеріалів. Камера приладу повністю металева, тому довго прослужить, як і насадки. Як матеріал для насадок використовується нержавіюча сталь, що відрізняється зносостійкістю та надійністю. Двосторонній ніж електричної м'ясорубки збільшує ефективність кухонного приладу. Корпус, штовхач, лоток для продуктів, тримач насадки-подрібнювача виготовлений із пластику.

Фото 4 Zelmer_ZMM2853B

Безпека експлуатації

Виробник електричної м'ясорубки Zelmer ZMM2853B подбав про безпеку використання м'ясорубки. У комплекті до моделі додається пластиковий штовхач, щоб уникнути контакту руки з ріжучими частинами м'ясорубки. Захист від перевантажень гарантує збереження двигуна навіть при великому навантаженні. Спеціальна муфта-запобіжник не дасть вийти з ладу двигуну. Ніжки м'ясорубки щільно фіксуються на робочій поверхні, не даючи приладу ковзати.

Фото 5 Zelmer_ZMM2853B

Ергономічність і зручність використання

Електрична м'ясорубка Zelmer ZMM2853B має стильний дизайн, порівняно компактні габарити. Вона легко поміститься на полиці, в кухонній шафі. Не займає багато місця на столі. Для завантаження продуктів на переробку та подрібнення є пластиковий лоток. Щоб очистити м'ясорубку досить просто помити всі знімні деталі під струменем проточної води. Пластикові елементи можна мити в посудомийній машині.

Фото 6 Zelmer_ZMM2853B

 

Please, enter a valid value

tehnopass