TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Конвектор Hoffson HFHT-4340

Код скопійований Код: 42324
0.0 з 5.0
Призначення

Побутовий

Монтаж

Настінний
Підлоговий

Потужність, Вт

2000

Площа обслуговування, кв. м

25

Тип нагрівального елемента

Закритий

Особливості

З термостатом
Регулятор потужності
З дисплеєм
З коліщатками/ніжками для переміщення
З пультом
Датчик температури

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Стильний вибір

Навіть серед опалювальних приладів є унікальні зразки з дизайнерським оформленням зовнішності. Якщо для вас грають важливу роль зовнішній вигляд і покращений функціонал, то модель Hoffson HFHT-4340 при своїй доступній ціні може стати чудовою альтернативою обігрівачам від більш відомих виробників. Витончена конструкція корпусу виглядає дуже ефектно. Тонка панель з дзеркально-глянцевим покриттям відмінно вписується в будь-який сучасний інтер'єр. А наявність унікальних особливостей забезпечує даному приладу ряд незаперечних переваг.

Цифрове управління

Відразу впадає в очі наявність на лицьовій стороні конвектора Hoffson HFHT-4340 екрану і сенсорної панелі управління. Це унікальна особливість, яка практично не зустрічається в пристроях такого плану. Наявність цифрового блоку забезпечує не тільки можливість налаштування температури. Ви отримуєте додатково таймер з програмуванням часу роботи, що навіть без додаткових розумних пристроїв істотно розширює функціональність і сферу застосування конвектора. Екран допомагає налаштовувати параметри роботи більш коректно. А на додаток у вас є функціональний пульт дистанційного керування з повним набором всіх можливостей. Тому Ви отримуєте відмінну гнучкість в роботі.

Інші особливості

Конвектор Hoffson HFHT-4340 можна використовувати як настінну панель стаціонарної системи опалення, а також в якості мобільного обігрівача. Для цього його можна встановити на ніжки. Панель управління має захисне блокування від дітей. А сам обігрівач обладнаний термозахистом, який виключає перегрів і вихід його з ладу.

Please, enter a valid value

tehnopass