TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Конвектор Edler EDHT-7762

Код скопійований Код: 43954
0.0 з 5.0
Призначення

Побутовий

Монтаж

Настінний
Підлоговий

Потужність, Вт

2500

Площа обслуговування, кв. м

29

Тип нагрівального елемента

Закритий

Особливості

З коліщатками/ніжками для переміщення
З термостатом
Регулятор потужності

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Легкий і зручний

Опалювальний конвектор Edler EDHT-7762 відрізняється тим, що його конструкція зроблена досить компактною і дуже маневреною. За рахунок шасі з колесами такий обігрівач легко можна переміщати по необхідності в межах кімнати або перекотити в інше приміщення для обігріву. Він може використовуватися як основне джерело тепла, а також в якості допоміжного обігрівача.

Сучасний дизайн

Білий металевий корпус обігрівача Edler EDHT-7762 легко впишеться в будь-який інтер'єр. Вам не складе труднощів знайти для нього зручне місце і забезпечити ефективну роботу. Мінімалізм в зовнішньому рішенні варто тільки вітати. Адже його завдання - забезпечити комфортні умови в приміщенні. І його він виконує ідеально.

Комфорт

Унікальна особливість роботи конвектора - це повна відсутність шуму. Не стала винятком і модель Edler EDHT-7762. Така тиша допускає установку обігрівача в будь-якому приміщенні, в тому числі і в спальні. Закрита конструкція нагрівального елементу створює необхідний рівень безпеки і гарантує легку і безпроблемну роботу в будь-якій кімнаті вашого житла.

Додаткові функції

На бічній частині конвектора Edler EDHT-7762 ви можете знайти регулятори режимів. Для вас доступний перемикач потужності, який має 2 позначки роботи, а також режим вимкненого нагріву. Крім того, передбачений механічний термостат. Він допоможе вам виставити комфортний рівень температури в приміщенні. Після цього нагрів буде включатися і відключатися автоматично. Допускається також настінний монтаж обігрівача, що дасть вам можливість більш гнучко планувати дизайн приміщення.

Please, enter a valid value

tehnopass