TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вбудований холодильник Liebherr SUIB 1550

Код скопійований Код: LIV00826
0.0 з 5.0
Клас енергоспоживання

А+++

Система розморожування холодильної камери

Динамічна (крапельна)

Тип керування

Електронне

Висота, см

82

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

BioFresh

BioFresh

Секція BioFresh забезпечує оптимальні умови для збереження свіжості продуктів протягом тривалого часу. При температурі трохи вище 0°C та ідеальній вологості повітря овочі та фрукти, м'ясо та риба зберігають усі корисні речовини.

Система VarioSpace

Система VarioSpace

У всіх морозильниках з технологією NoFrost та SmartFrost висувні контейнери та прозорі полиці витягуються легко та зручно. Це дозволяє використовувати всі переваги практичної системи VarioSpace, з якою у морозильній камері буде достатньо місця для розміщення заморожених продуктів великого розміру.

Система door on door

Система door on door

Двері ніші для вбудовування кріпляться безпосередньо на двері холодильника.

Вбудовувані прилади

Вбудовувані прилади

Холодильні камери можна легко розмістити за фасадом кухонного гарнітура, завдяки чому вони будуть чудово гармоніювати з Вашим кухонним гарнітуром. При цьому необхідно дотримуватися технології монтажу вбудованої техніки. Монтаж фіксованих дверцят: меблеві дверцята та дверцята приладу кріпляться один до одного, при цьому меблеві дверцята кріпляться безпосередньо на дверцята холодильника. Монтаж дверей, що буксируються: Меблеві дверцята закріплені безпосередньо на високій шафі і з'єднуються з дверцятами холодильника за допомогою ковзної шини. При відкриванні та закриванні меблеві дверцята ковзають уздовж шини.

Функція захисту від дітей

Функція захисту від дітей

Функція захисту від дітей дозволяє запобігти випадковому вимкненню приладу. Якщо функцію захисту від дітей увімкнено, на дисплеї MagicEye відображається відповідний символ.

Сигнальний датчик відчинених дверей

Сигнальний датчик відчинених дверей

Для кращого збереження продуктів харчування сигнальний датчик відчинених дверей спрацьовує через 60 секунд.

Дверні петлі, що перенавішують.

Дверні петлі, що перенавішують.

У стандартному виконанні на холодильники встановлюються двері, які відчиняються зліва направо. При цьому для зручнішого відкриття та адаптації до умов у приміщенні двері можна перенавісити і тим самим змінити бік її відкриття.

Цокольна панель Vario

Цокольна панель Vario

Висоту і глибину техніки, що вбудовується під стільницю, можна підігнати під параметри ніші для вбудовування за допомогою спеціальної цокольної панелі Vario, при цьому діапазон регулювання кожної з чотирьох ніжок становить 50 мм. Крім цього, при встановленні в кухонний гарнітур вентиляційні грати можуть бути зсунуті на 55 мм.

Please, enter a valid value

tehnopass