TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Морозильна камера Indesit DFZ 4150

Код скопійований Код: 35753
0.0 з 5.0
Тип

Камера

Корисний об'єм, л

204

Система розморожування

No Frost

Клас енергоспоживання

А+

Тип керування

Електронне

Висота, см

150

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Indesit DFZ4150 – це зручна у використанні морозильна камера, яка дозволить зберігати великі запаси продуктів і подбає про їхнє зберігання у найкращому вигляді. При загальному корисному обсязі в 204 літра її цілком вистачить для зберігання великої кількості заготовок, напівфабрикатів, сезонних овочів та фруктів, а також різних делікатесів. За рахунок системи No Frost в морозильнику не буде з'являтися лід і паморозь. А розділений на 6 ящиків внутрішній простір та верхній відсік, що збільшується в об'ємі, дозволяють зручно розподілити всі заготовки.

 

Особливості:

  • Корисний об'єм морозильної камери - 204 л
  • Кількість ящиків/корзин: 6
  • Потужність заморожування - 10 кг/добу
  • Відділення для заморожування Extra XL
  • Функція швидкого заморожування
  • Клас енергоспоживання: A+
  • Електронна панель управління
  • Споживання електроенергії: 275 кВт•год/рік

 

Практичний розподіл внутрішнього простору

Камера Indesit DFZ4150 надасть вам достатньо місця для зберігання продуктів харчування різного типу. Її корисний об'єм складає 204 літри і для більшого комфорту розділений між 6 відділеннями, включаючи 4 висувні ящики, що дозволяють зберігати рибу, м'ясо, овочі та фрукти окремо. А спеціальне відділення для заморожування Extra XL, розмір якого можна легко збільшити якщо прибрати одну з поличок, дає можливість вмістити всередині навіть габаритні предмети або продукти. Наприклад, ви можете покласти в нього птаха цілком.

 

No Frost і ніякої розморожування

Система No Frost запобігає намерзанню зайвого льоду за рахунок постійної циркуляції всередині морозильної камери холодного повітря. Це перешкоджає утворенню крижаної кірки на внутрішніх стінках і запобігає склеювання заморожених продуктів. А значить, дозволяє обійтися без розморожування камери вручну.

 

Оптимальна продуктивність

Indesit DFZ4150 оснащена потужним компресором, що забезпечує камері стабільну і довговічну роботу. А також прискорене заморожування продуктів, що дозволяє зберегти всі смакові якості і поживні властивості свіжих овочів та фруктів. В цілому ж, за добу вона дозволяє заморозити до 10 кг продуктів, чого цілком достатньо для побутового користування.

 

Просте керування

Доповнює продуманий функціонал цієї моделі сенсорна панель керування. Вона дозволить легко задати потрібні налаштування і повністю контролювати роботу камери.

Please, enter a valid value

tehnopass