TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Холодильник Liebherr CBNef 5735

Код скопійований Код: LIB04264
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

434 л

Клас енергоспоживання

А++

Система розморожування холодильної камери

Динамічна (крапельна)

Тип компресора

Інверторний

Тип керування

Сенсорне

Висота, см

201

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Серія BluPerformance

Серія BluPerformance

Більше місця для зберігання харчових продуктів, економічність та ефективність в роботі, тиша, комфорт використання та чудовий дизайн: у сфері охолодження й заморожування прилади Liebherr серії BluPerformance встановлюють нові акценти і стандарти.

Зона свіжості BioFresh

Зона свіжості BioFresh

"Секція BioFresh забезпечує ідеальні умови для зберігання свіжості продуктів протягом тривалого часу. При температурі трохи вище 0 °C та ідеальній вологості повітря овочі і фрукти, м'ясо та риба зберігають всі корисні вітаміни." більше

Технологія NoFrost

Технологія NoFrost

У пристроях з технологією NoFrost циркуляція охолодженого повітря дозволяє заморожувати продукти та відводити вологу. Завдяки цьому в морозильній камері не утворюється лід, а продукти не обмерзають.

Система DuoCooling

Система DuoCooling

"Технологія DuoCooling передбачає використання двох окремих контурів, тому повітря з холодильної та морозильної камер не змішується. Завдяки цьому продукти не пересихають і не вбирають сторонні запахи. Це означає, що ви викидатимете й купуватимете менше продуктів і матимете змогу більше заощаджувати й насолоджуватися життям. "

Технологія SmartDevice

Технологія SmartDevice

Технікою Liebherr, яка має позначку SmartDevice, можна керувати й користуватися з мобільних пристроїв за допомогою модуля SmartDeviceBox. Він замовляється як додаткове обладнання. У деяких пристроях модуль SmartDeviceBox уже вбудовано. Про це свідчить наявність літери "i" в назві пристрою, наприклад, KBi 4350.

Сенсорний дисплей 2,4

Сенсорний дисплей 2,4"

Сенсорний дисплей 2,4 '' з високою роздільною здатністю і контрастом, встановлений за дверима, дозволяє здійснювати інтуїтивно зрозуміле налаштування температури.

Please, enter a valid value

tehnopass