TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вбудований холодильник Liebherr ICBNe 5123

0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

241 л

Клас енергоспоживання

А+

Система розморожування холодильної камери

Автоматична

Тип керування

Сенсорне

Висота, см

177

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Незалежне регулювання температури DuoCooling

Технологія DuoCooling передбачає використання двох окремих контурів, тому повітря з холодильної та морозильної камер не змішується. Завдяки цьому продукти не пересихають і не вбирають сторонні запахи. Це означає, що ви викидатимете й купуватимете менше продуктів і матимете змогу більше заощаджувати й насолоджуватися життям.

Система NoFrost

Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обледеніння, що зазвичай потребує багато енергії й іноді — значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування холодильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші.

Амортизуючий доводчик SoftSystem

Існує багато причин відкривати холодильник — від сніданку до нічного перекусу. А з Liebherr це ви робитимете це із задоволенням: завдяки технології SoftSystem двері холодильника закриваються не просто м'яко та щільно, а й зручно, легко та безшумно. Пляшки у дверях залишаються в безпеці: нічого не гримить і не хитається.

Зручний контейнер для дрібниць VarioSafe

Для таких маленьких предметів, як стаканчики з йогуртом, баночки з варенням і тюбики, також потрібне місце. У холодильнику Liebherr є відділення VarioSafe. Це відділення з можливістю регулювання за висотою, завдяки якому вам удасться впорядкувати свої продукти. Просто розташуйте дворівневе відділення VarioSafe у тому місці в холодильнику, де вам потрібно.

Відділення Fruit&Vgetable-Safe

Хрусткий салат і соковиті полуниці — найніжніші продукти заслуговують на особливе місце, щоб довше залишатися свіжими. Відділення BioFresh. У відділенні Fruit&Vegetable температура становить майже 0°C. Завдяки високому рівню вологи та герметичності це відділення чудово підходить для незапакованих овочів і фруктів. Вам не потрібно нічого налаштовувати.

Відділення Meat&Dairy

Хочете, щоб ніжне філе телятини або молоко залишалися свіжими якомога довше? Про це потурбується BioFresh: у відділенні Meat&Dairy температура становить майже 0°C — це ідеальні умови зберігання для делікатних продуктів. А найкраще те, що все досконало налаштовано вже на заводі, щоб ваші продукти довше залишалися свіжими.

Фільтр з активованним вугіллям FreshAir

Не всі продукти пахнуть приємно. Для вашого Liebherr це не проблема. Завдяки фільтру з активованим вугіллям FreshAir повітря в холодильнику завжди буде свіжим. Фільтр розташований на шляху руху повітряного потоку в корпусі вентилятора та значною мірою нейтралізує запахи. Завдяки індикації на дисплеї ви завжди знатимете, коли потрібно замінити фільтр.

Може бути доповнений модулем SmartDeviceBox

Хочете бути готові до майбутнього розумного будинку? Ваш Liebherr буде радий вам допомогти: ви можете дообладнати його модулем SmartDeviceBox, який виведе ваш Liebherr в інтернет. SmartDeviceBox встановлюється кількома простими рухами і вже сьогодні відкриває вам весь світ цифрових можливостей.

Сенсорний дисплей

Це дійсно вражає: завдяки сенсорному дисплею користуватися холодильником Liebherr просто й ви робитимете це інтуїтивно. Усі функції чітко впорядковані. За допомогою дотиків можна легко вибирати функції та перевіряти поточну температуру холодильника.

Швидке приготування льоду IceCubeTimer

Хотіли б ви швидко приготувати кілька напоїв з льодом для охолодження, не перевіряючи, чи вже готові кубики льоду? Про це попіклується IceCubeTimer: спочатку додаток активує функцію SuperFrost для пришвидшеного заморожування. І щойно кубики з льодом будуть готові, ви отримаєте повідомлення на мобільний телефон. А ви можете безтурботно прійматі гостей.

Місце для деко

Хочете, щоб домашній фруктовий торт залишався свіжим? Або потрібно десь залишити підготовану піцу, щоб пізніше спекти? У вашому Liebherr знайдеться місце навіть для деко. Дуже зручно, що двері в холодильнику відкриваються на 90°, тож ви зможете легко поставити й дістати деко.

Комфортне очищення з CleaningMode

Досі під час чищення холодильника вибираєте, вимкнути його, щоб заощадити енергію, чи залишити ввімкненим, щоб було краще видно? Режим CleaningMode позбавляє від цієї проблеми: охолодження вимикається, а освітлення й далі працює. Так ви зможете легко очистити свій Liebherr.

Режим EnergySaver

Хочете водночас заощаджувати електроенергію та гроші? З холодильником Liebherr це буде дуже легко, адже в нього є спеціальний режим. Якщо ввімкнути режим EnergySaver, стандартна температура підвищиться на два градуси. Тому вашому Liebherr потрібно буде ще менше електроенергії, а продукти залишатимуться свіжими.

Режим PartyMode

Нехай гості приходять — тепер холодильник Liebherr також налаштований на вечірку. Якщо ввімкнути режим PartyMode, пристрій забезпечить ефективне охолодження напоїв і підготує додаткову порцію льоду. У режимі PartyMode умикається опція SuperCool і функція максимального вироблення льоду. Через 24 години ваш Liebherr автоматично повертається у звичайний режим роботи.

Спокійна атмосфера в нічний час з NightMode

Холодильник Liebherr не турбуватиме ваш сон: у режимі NightMode він вимикає всі звуки. Навіть IceMaker поводиться тихенько, як мишка. Внутрішнє освітлення приглушується, тому не засліпить вас, коли ви вночі відкриєте холодильник. Можете запрограмувати режим NightMode, щоб він умикався та вимикався в конкретний час.

Попередження про збій живлення

Холодильник Liebherr турбується про ваші продукти: у разі збою живлення спрацьовує звукове та візуальне попередження. На дисплеї відображається температура в холодильнику. Система ніколи не потурбує вас без потреби: якщо в разі збою живлення протягом короткого проміжку часу температура не зростає до критичного рівня, попередження не спрацьовує.

Попередження про підвищення температури

У морозильній камері Liebherr продукти залишаються в безпеці навіть у разі несправності: коли температура підвищується до критичного рівня, спрацьовує звукове та візуальне попередження. На дисплеї показується, наскільки зросла температура. Попередження можна вимкнути вручну.

Змінний дверний ущільнювач

Якщо через кілька років ви захочете замінити дверний ущільнювач холодильника Liebherr, то зможете зробити це самостійно. Дверний ущільнювач легко знімається та встановлюється. Тому ви завжди будете впевнені, що цей елемент бездоганний і гігієнічно чистий.

Please, enter a valid value

tehnopass