TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Холодильник Liebherr CNef 5735

Код скопійований Код: LIB04263
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

437 л

Клас енергоспоживання

А++

Система розморожування холодильної камери

Динамічна (крапельна)

Тип компресора

Інверторний

Тип керування

Сенсорне

Висота, см

201

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

BluPerformance

BluPerformance

Більше місця для зберігання продуктів харчування, економічність та ефективність роботи, тиша, комфорт при експлуатації та чудовий дизайн: В області охолодження та заморожування прилади Liebherr серії BluPerformance встановлюють нові акценти та стандарти.

BioCool

BioCool

Відділення BioCool дозволяє регулювати рівень вологості у холодильному відділенні для збільшення свіжості овочів та фруктів. Для кращого огляду та зручної експлуатації контейнери встановлені на спеціальні ролики або телескопічні напрямні. Встановлення рівня вологості здійснюється за допомогою спеціального регулятора.

NoFrost

NoFrost

Система NoFrost забезпечує заморожування продуктів за допомогою циркуляції охолодженого повітря та відведення вологи. Завдяки цьому, у морозильному відділенні не утворюється льоду та інею.

DuoCooling

DuoCooling

Завдяки двом повністю роздільним контурам охолодження DuoCooling забезпечує відсутність повітрообміну між холодильним та морозильним відділеннями. Продукти харчування не засихають, а запах не передається. А це означає: менше викидати, рідше ходити за покупками, більше заощаджувати та отримувати задоволення.

SmartDevice

SmartDevice

У пристроях Liebherr з написом SmartDevice модуль SmartDeviceBox дозволяє керувати пристроями та використовувати їх з мобільних пристроїв. Модуль SmartDevcieBox можна замовити окремо. У деяких пристроях модуль SmartDeviceBox вже вбудований, на що вказується літерою "i" у позначенні пристрою - наприклад, "KBi 4350".

Сенсорний дисплей 2,4''

Сенсорний дисплей 2,4''

Сенсорний дисплей 2,4'' з високою роздільною здатністю та контрастом, встановлений за дверима, дозволяє здійснювати інтуїтивно зрозуміле налаштування температури.

Please, enter a valid value

tehnopass