Холодильна та морозильна камери контролюються незалежно.
Відображення режимів роботи
УЛЬТРА ТОНКІ СТІНКИ
НАДСУЧАСНА ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПІНЮВАННЯ
Технологія запінювання LBA використовує ізоляцію з піноматеріалу та вакуумну ізоляцію для досягнення кращого теплоізоляційного ефекту, забезпечуючи довговічність та безпеку використання.
ЗБІЛЬШЕНИЙ ВНУТРІШНІЙ ОБ’ЄМ ПРИ НЕВЕЛИКИХ ГАБАРИТАХ
ТОЧНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ТЕМПЕРАТУРИ ТА НЕПЕРЕВЕРШЕНА СВІЖІСТЬ
Відповідно до різних вимог до температури та вологості зберігання різних харчових продуктів, можна точно контролювати вологість та температуру всередині відділення vario box для досягнення найкращого ефекту збереження свіжості.
6 ⁰С — ФРУКТИ ТА ОВОЧІ
2 ⁰С — ПРОХОЛОДНІ НАПОЇ
0 ⁰С — СВІЖІ М’ЯСО ТА РИБА
6 ТЕМПЕРАТУРНИХ СЕНСОРІВ
СЕНСОР В ДВЕРЦЯТАХ
Реагує на зміну температури у полицях на двері холодильної камери
СЕНСОР РОЗМОРОЖУВАННЯ
Контролює температуру в процесі періодичного розморожування
ЗОВНІШНІЙ СЕНСОР
Реагує на температуру навколишнього середовища від-40⁰С до +80⁰С
СЕНСОР ХОЛОДИЛЬНОЇ КАМЕРИ
Миттєво вловлює зміну температури всього 0.5 ⁰С
СЕНСОРИ МОРОЗИЛЬНОЇ КАМЕРИ
Миттєво вловлюють зміну температури всього 0.5 ⁰С
3D ОХОЛОДЖЕННЯ
Зберігає оригінальний колір, форму і смак продуктів довше ніж у звичайному холодильнику No Frost.
СИСТЕМА INVERTER QUATTRO
ШВИДКЕ РЕАГУВАННЯ НА ПОТРЕБИ В ОХОЛОДЖЕННІ
ЕКОНОМІЯ ЕНЕРГІЇ
МІНІМАЛЬНИЙ ШУМ ПРИ РОБОТІ
ПЛАВНЕ ТА ТОЧНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ТЕМПЕРАТУРИ
ПОДОВЖЕНА ЕКСПЛУАТАЦІЯ ПРИЛАДУ
Компресор і вентилятор оснащені інверторами постійного струму.
ПЛАТИНОВА СВІЖІСТЬ
Платинова свіжість – унікальна технологія знищення бактерій. Вбудований іонізатор знищує бактерії та неприємні запахи, а також зберігає свіжість продуктів за рахунок збагачення внутрішнього середовища холодильної шафи активним киснем протягом 24 годин.
СИСТЕМА ЛЕГКОГО ВИСУВАННЯ НИЖНІХ ЯЩИКІВ
Система телескопічних направляючих нижніх ящиків холодильної камери допомагає легко, плавно та надійно висувати їх навіть під навантаженням.
ДОСТУП НА 90⁰
Легко висуваються всі ящики при відкритті дверей всього на 90⁰ .