TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вбудований холодильник Liebherr EKB 9671

Код скопійований Код: LIV00838
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

651 л

Клас енергоспоживання

А++

Система розморожування холодильної камери

Автоматична

Тип керування

Сенсорне

Тип компресора

Інверторний

Висота, см

212.6

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Німецька розробка

Німецька розробка

Наші продукти відрізняються високою якістю, ультрасучасним дизайном та інноваційними функціями, що найкраще відповідають вашому способу життя. Високоякісні матеріали, бездоганно продумане оздоблення та найкращі компоненти системи охолодження у поєднанні з новітніми технологіями виробництва дали нам змогу створити неперевершений холодильник.

Технологія SmartDevice

Технологія SmartDevice

За потреби холодильник Liebherr можна підключити до Інтернету. SmartDeviceBox відкриває шлях до всіх переваг розумного будинку. Під’єднайте пристрій, увімкніть його та підключіть холодильник Liebherr до мережі WLAN. Холодильник Monolith постачається в комплекті з модулем SmartDeviceBox.

Безшумність

Безшумність

Мінімальний рівень шуму забезпечується практично безшумним компресором з системою звукоізоляції та регулювання швидкості. Разом з малошумним контуром охолодження ці функції забезпечують виняткову продуктивність, енергоефективність і неймовірно тиху роботу.

Відділення BioFresh-Plus

Відділення BioFresh-Plus

Технологія Liebherr BioFresh гарантує ідеальний клімат для тривалої бездоганної свіжості продуктів. Окрім двох висувних ящиків BioFresh, у третьому ящику холодильника Monolith можна облаштувати зону BioFresh-Plus з температурою до -2ºС, яка ідеально підходить для зберігання свіжої риби та морепродуктів.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Ще більший комфорт забезпечує зручне у користуванні електронне сенсорне управління InfinitySwipe з яскравим та інформативним 3,5-дюймовим дисплеєм, яким ви можете керувати дотиком інтуїтивно та легко за допомогою функції Touch & Swipe.

Освітлення InfinityLight

Освітлення InfinityLight

Непомітне інтегроване світлодіодне освітлення бічної стінки Monolith забезпечує вишукане та рівномірне підсвічування, яке можна регулювати за власним смаком, зокрема, м’який ефект освітлення при відкритті дверей та приємну функцію нічного зменшення яскравості. Освітлення InfinityLight має не тільки естетичну функцію. Воно також випромінює менше тепла, зберігаючи свіжість продуктів.

Режим SuperCool

Режим SuperCool

Швидко охолодіть щойно придбані продукти, щоб зберегти їхню оптимальну свіжість і смак, а також необхідні вітаміни та мінерали.

Система SoftSystem

Система SoftSystem

Завдяки механізму м’якого закривання SoftSystem дверцята закриваються особливо м’яко та тихо, навіть коли полиці повністю завантажені. Залежно від розміру холодильника Monolith дверні петлі можуть витримувати навантаження до 40 кг.

Світлодіодна підсвітка InfinityBeam

Світлодіодна підсвітка InfinityBeam

Система InfinityBeam зверху підсвічує секцію BioFresh яскравим світлом, щоб ви могли бачити її вміст навіть коли вона закрита. Коли ящики висуваються, яскраве світло забезпечує зручний огляд.

Система зберігання FlexSystem

Система зберігання FlexSystem

FlexSystem пропонує просту у використанні, гнучку організаційну систему для сортування та розділення продуктів, що зберігаються у вашому улюбленому ящику BioFresh. Фрукти та овочі можна повністю відокремити, а продукти — зберігати відповідно до дати використання.

Зберігання на дверних полицях

Зберігання на дверних полицях

Міцні та елегантні полиці дверей холодильника Monolith забезпечують ще більше об’єму та зручності. У дверцятах можна зберігати 4-літрові ємності з чаєм, соком та молоком, таким чином звільняючи внутрішні полиці холодильника для, наприклад, тарілок і салатниць.

 

Please, enter a valid value

tehnopass