TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Блендер Edler EDSB-9094

Код скопійований Код: 44617
0.0 з 5.0
Тип

Стаціонарний

Потужність, Вт

600

Кількість швидкостей

2

Матеріал ніжки блендера

Нержавіюча сталь

Матеріал корпуса

Пластик

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Просто і надійно

Якість не завжди повинна коштувати дорого. Звичайно, є певні межі. Але якщо звернути увагу на менш відомі бренди, то ви здорово здивуєтеся! Причому, здивування буде вельми приємним. Настільний блендер з гарною якістю виготовлення, достатнім рівнем потужності, та ще й за такою привабливою ціною? З моделлю Edler EDSB-9094 це цілком реально! Компанія ще не зайняла свою впевнену нішу на ринку, тому поспішайте купити зараз, поки цінова конкуренція грає на вашому боці.

Стиль і якість

Простий дизайн блендера Edler EDSB-9094 є його сильною стороною. Корпус з білого пластику виглядає дуже приємно. Невеликі кольорові вставки не заважають загальному сприйняттю такий дизайн можна вважати універсальним. Адже прилад легко знайде своє місце і в класичному, і в сучасному інтер'єрі. Висока якість матеріалу позитивно позначається не тільки на зовнішньому вигляді, але і на довговічності. Навіть після тривалої роботи блендер збереже свою початкову привабливість.

Інші особливості

Чаша блендера Edler EDSB-9094 виконана з пластика. Однак не варто переживати з цього приводу. Використовується сучасний матеріал, який повністю безпечний для здоров'я. При цьому блендер залишається досить легким. Ємності в півтора літра досить навіть для великих порцій. За рахунок продуманої конструкції ріжучого модуля пристрій легко впорається і з рідкими, і з твердими компонентами вашої страви. Стійкі ніжки зроблені у вигляді присосок, щоб блендер не ковзав по стільниці.
 

Please, enter a valid value

tehnopass