TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Холодильник Liebherr CU 3331

Код скопійований Код: 37400
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

305 л

Клас енергоспоживання

А++

Система розморожування холодильної камери

Статична

Тип компресора

Звичайний

Тип керування

Механічне

Висота, см

181.2

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Оптимальні умови для Ваших продуктів в холодильнику від Liebherr

Холодильник Liebherr CU 3331 підтримує температуру трохи вище 0°С і ідеальну рівномірну вологість при якій фрукти і овочі, м'ясо, риба та молочні продукти зберігають свої корисні вітаміни і смакові якості до трьох разів довше, ніж при звичайному охолодженні їжі. Це відмінний холодильник для всіх тих, хто любить якість за хорошу ціну.

 

Особливості холодильника Liebherr CU 3331

Функція PowerCooling забезпечує швидке охолодження свіжих продуктів і більш рівномірну температуру охолодження по всьому периметру камери холодильника. При відкриванні дверей ця функція вимикається, що зберігає холодне повітря в холодильнику і економить енергію. Дозатор SuperCool знижує температуру охолоджуючого відсіку до +2°C, це ідеально підходить для швидкого охолодження свіжих продуктів або великої кількості пляшок.

 

Якісні та надійні матеріали

Ящики холодильника Liebherr CU 3331 мають зручний, самостійний корпус з м'якою амортизацією. Контейнери на дверцятах холодильника вставляються в пази і повністю автономні, і при необхідності їх можна отримати з пазів, що дуже зручно при збиранні в холодильнику. Навіть з повними руками, невеликого поштовху достатньо, щоб двері холодильника м'яко зачинилися. М'яка система не тільки гасить рух при закритті, але і гарантує, що двері добре закривається.

 

Переваги холодильника

Liebherr CU 3331 – це вбудований холодильник з економним світлодіодним освітленням. В холодильнику є великий чотирирівневий морозильна камера і охолоджуючий відсік з трьома контейнерами BioFresh 0°C з дверками кришкою на рейках. BioFresh складається з двох контейнерів з підвищеною вологістю HydroSafe, для додаткового тривалого зберігання фруктів і овочів і одним контейнером DrySafe зі зниженою вологістю.

Please, enter a valid value

tehnopass