TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Холодильник Liebherr CNf 5703

Код скопійований Код: 46605
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

384 л

Клас енергоспоживання

А

Система розморожування холодильної камери

Динамічна (крапельна)

Тип компресора

Звичайний

Тип керування

Електронне

Висота, см

201.5

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

NoFrost

Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обледеніння, що зазвичай потребує багато енергії й іноді – значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування холодильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші.

EasyFresh

Відділення EasyFresh довго зберігатиме свіжість ваших продуктів. Тут забезпечуються оптимальні умови зберігання для незапакованих овочів і фруктів. Кришка щільно прилягає, завдяки чому для продуктів забезпечується належний рівень вологості. Так продукти довше залишаються свіжими.

DuoCooling

Технологія DuoCooling передбачає використання двох окремих контурів, тому повітря з холодильної та морозильної камер не змішується. Завдяки цьому продукти не пересихають і не вбирають сторонні запахи. Це означає, що ви викидатимете й купуватимете менше продуктів і матимете змогу більше заощаджувати й насолоджуватися життям.

Переобладнаний SmartDeviceBox

Хочете ще на крок наблизитися до майбутнього з розумним домом? У цьому вам допоможе техніка Liebherr. Ви можете під’єднати пристрій SmartDeviceBox і за допомогою нього підключити холодильник до Інтернету. Пристрій SmartDeviceBox установлюється зовсім легко та надає різноманітні цифрові можливості.

Please, enter a valid value

tehnopass