TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Холодильник двокамерний Liebherr CU 2831

0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

274 л

Клас енергоспоживання

А++

Система розморожування холодильної камери

Статична

Тип компресора

Звичайний

Тип керування

Механічне

Висота, см

161.2

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Технологія SmartFrost

Завдяки використанню технології SmartFrost на внутрішніх стінках і на заморожених продуктах утворюється набагато менше інею. Технологія дає нагоду куди рідше розморожувати холодильник. Гладкі внутрішні стінки легко миються. Запінений випарник у морозильній камері забезпечує рівномірне охолодження й сприяє заощадженню електроенергії.

Полиця для пляшок

Полиця для пляшок із привабливим дизайном пристосована для практичного зберігання напоїв. На полиці можна компактно розмістити пляшки.

Контейнери FrostSafe

Висувні контейнери FrostSafe вирізняються особливо високою якістю й закритою конструкцією. Завдяки цьому в контейнерах довше зберігається холод у разі відчинення дверей. Прозора передня панель контейнера забезпечує оптимальний огляд заморожених продуктів, які в ньому зберігаються.

Система VarioSpace

У всіх морозильниках із технологією NoFrost і SmartFrost висувні контейнери та прозорі полички витягуються легко та зручно. Це дає нагоду використовувати всі переваги практичної системи VarioSpace, з якої в морозильній камері буде досить місця для розміщення заморожених продуктів великого розміру.

Прозорі контейнери для овочів і фруктів

Прозорі контейнери для овочів і фруктів досить місткі, і їх добре видно. Водночас вони легко миються.

Перевішувані дверні завіси

У стандартному виготовленні на холодильники встановлюються двері, які відчиняються зліва направо. Водночас для зручнішого відчиняння й адаптації до умов у приміщенні двері можна перевісити і в такий спосіб змінити бік, у який вони відчиняються.

Please, enter a valid value

tehnopass