TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Холодильник Liebherr IRBdi 5180

Код скопійований Код: LIV00856
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

321 л

Клас енергоспоживання

А++

Система розморожування холодильної камери

Автоматична

Тип компресора

Інверторний

Тип керування

Сенсорне

Висота, см

177

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Технології BioFresh і HydroBreeze

Технології BioFresh і HydroBreeze

Хочете зберігати охолоджені фрукти й овочі так, як це роблять професіонали? Вам допоможе технологія HydroBreeze: завдяки застосуванню холодного туману й температурі трохи вище за 0 °C продукти зберігатимуться значно довше. Крім того, усе це дуже ефектно виглядає. HydroBreeze активується кожні 90 хвилин на 4 секунди й на 8 секунд у разі відкривання дверей.

Відділення Fruit & Vegetable

Відділення Fruit & Vegetable

"Хрусткий салат і соковиті полуниці – найніжніші продукти заслуговують на особливе місце, щоб довше залишатися свіжими. Відділення BioFresh. У відділенні Fruit & Vegetable температура становить майже 0 °C. Завдяки високому рівню вологи та герметичності це відділення чудово підходить для незапакованих овочів і фруктів. Вам не потрібно нічого налаштовувати. "

Відділення Meat & Dairy

Відділення Meat & Dairy

"Хочете, щоб ніжне філе телятини або молоко залишалися свіжими якомога довше? Про це потурбується BioFresh: у відділенні Meat & Dairy температура становить майже 0 °C – це ідеальні умови зберігання для делікатних продуктів. А найкраще те, що все досконало налаштовано вже на заводі, щоб ваші продукти довше залишалися свіжими. "

Технологія InfinitySpring

Технологія InfinitySpring

"Джерело свіжої, прохолодної питної води на вашій кухні. Технологія InfinitySpring – це просто магія. Диспенсер забезпечує відбір без підтікання й подачу свіжої, холодної води. Просто підставляйте графин або стакан – і насолоджуйтеся водою. Так вам не доведеться купувати воду в пляшках, що допоможе зменшити вплив на навколишнє середовище. "

Підсвітка всередині холодильника

Підсвітка всередині холодильника

"Світло розставляє особливі дизайнерські акценти. Це стосується й підсвічування в холодильнику. Освітлення по периметру в холодильнику справляє особливе враження. Задня стінка з матеріалу SmartSteel і чорний глянцевий вентилятор у такому освітленні виглядають дуже ефектно. "

Блоки LightTower

Блоки LightTower

"Вас неодмінно порадує оптимальне освітлення інтер’єру. Блоки LightTower забезпечують якнайкраще освітлення продуктів на великій площі. Оскільки блоки LightTower врівень вбудовані в бічні стінки, залишається більше місця для продуктів. "

Please, enter a valid value

tehnopass