TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Пилосос Sogo ASP-SS-16120

Код скопійований Код: В-8530
0.0 з 5.0
Тип прибирання

Сухе

Тип пилососа

Контейнерного типу (без мішка)

Об'єм пилозбірника, л

0.8

Основні насадки

Підлога-килим

Вихідний фільтр

НЕРА

Потужність

600 Вт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Фільтр HEPA та вихідний губчастий фільтр

Найкраще в цьому ручному пилососі те, що він легший, має кращий розмір і зручне у використанні порівняно зі звичайним пилососом. Крім того, це швидше і ефективніше віника. Ваш професійний фільтр можна мити. Це пилосос без мішка з такою ж потужністю, як пилосос на санчатах, який досягає найважчих куточків для прибирання.

Практичний і простий у використанні

Завдяки зручному поводженню його можна використовувати як автомобільний пилосос. Він має систему обертання на 180º, щоб мати можливість дістатися до будь-якого важкодоступного куточка, щоб досягти більш ефективного очищення. Він також має колеса, які полегшують його транспортування та транспортування. Крім того, він може стояти самостійно. Таким чином ми можемо комфортно спорожнити прозорий контейнер, де накопичується пил і бруд.

Довжина кабелю 4,5 метра.

Цей пилосос із довгим кабелем довжиною 4,5 метра охоплює приблизний радіус дії 5,5 метрів, що ще більше полегшує прибирання та доступ до важкодоступних місць. Його вертикальне положення дозволяє зберігати його в будь-якому кутку або місці, не турбуючи. З іншого боку, його енергоспоживання дуже низьке, тому воно служить для економії. Однак ця функція не призводить до втрати ефективності чи потужності всмоктування.

Циклонна технологія без мішка.

Багато пилососів із мішками зазвичай спорожняються, але завдяки циклонній технології, яку має цей віник, його спорожнення дуже просте. За допомогою прозорого контейнера для збору об’ємом 0,8 л, який знімається, частинки та бруд відокремлюються від повітря, яке зазвичай потрапляє в обладнання. Це легкий і гігієнічний ручний пилосос.

Включає аксесуари.

Цей пилосос забезпечує не тільки безпеку та ефективність, але ручний і вертикальний пилосос 2-в-1 містить аксесуари для чищення найм’якших і найделікатніших поверхонь. Серед них щітка для сільської підлоги та інша для делікатної підлоги. Крім того, він містить доповнення, яке дозволяє легко дістатися до кутів.

Клас енергоефективності А+

Має високу ефективність, що дозволяє ефективно прибирати протягом досить тривалого часу. Він працює з напругою або частотою 220 – 240 В ~ 50/60 Гц. Крім того, він має потужність розрідження 12 Kpa і рівень шуму менше 80 децибел. З іншого боку, витрата повітря становить 1,14 м3 за хвилину.

Легкий

Ручний пилосос 2-в-1 має чудову вагу та дуже потужний, незважаючи на легкість. Ви можете зручно переносити його з одного місця на інше, а також легко піднімати, щоб очистити будь-який кут.
 

Please, enter a valid value

tehnopass