TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Пилосос Amica VM 6011

Код скопійований Код: 130661
0.0 з 5.0
Тип прибирання

Сухе

Тип пилососа

З мішком

Об'єм пилозбірника, л

3

Основні насадки

Підлога-килим
Щілинна
Турбощітка
Для паркету

Вихідний фільтр

НЕРА

Потужність

700 Вт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Пилосос Amica VM 6011

НЕРА фільтр

Нарешті, прибирання пилососом не асоціюватиметься з хмарами пилку, кліщів і пилу в повітрі. Спеціальний фільтр усередині пилососа очищає повітря, що видується, від забруднень — навіть тих, які викликані роботою самого двигуна. Це ідеальне рішення для тих, хто хоче мати справді чистий будинок! Чиста квартира, чисте повітря.

Індикація повного мішка

Вам більше не доведеться ламати голову над тим, коли замінити чи спустошити мішок – коли він наповниться, про це повідомить червоний індикатор на кришці пилососу. Тому що пилососити має бути зручно.

Регулювання потужності

Легко регулюйте потужність всмоктування пилососа в залежності від типу поверхні, що очищається. Просте регулювання за допомогою повзунка на пилососі дозволить вам не тільки ефективніше та якісніше пилососити різні типи поверхонь, але й заощадити на рахунках за електроенергію.

М'які безшумні колеса

Прибирання твердої підлоги та паркету пов'язане з ризиком появи подряпин і шуму. Якщо тільки ваш пилосос не має м'яких і тихих коліс. Завдяки шинам ваша підлога в безпеці — навіть делікатний паркет не дряпається. Сам пилосос теж захищений, тому що менше піддається ударам.

Please, enter a valid value

tehnopass