TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Пилосос Amica VI 2033

Код скопійований Код: 130658
0.0 з 5.0
Тип прибирання

Сухе

Тип пилососа

З мішком

Об'єм пилозбірника, л

2.5

Основні насадки

Підлога-килим
Щілинна
Для м'яких меблів

Вихідний фільтр

НЕРА

Потужність

900 Вт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Пилосос Amica VI 2033

ЕПА/НЕРА фільтр

Чи є серед вас алергіки чи маленькі діти? Нарешті прибирання пилососом не асоціюватиметься з хмарами пилку, кліщів та пилу в повітрі! Спеціальний фільтр усередині пилососа очищає відпрацьоване повітря від домішок – навіть тих, що утворюються внаслідок роботи самого двигуна. Це ідеальне рішення для тих, хто хоче мати справді чистий будинок! Чиста квартира, чисте повітря!

Захист від перегріву

Якщо температура пилососа стане небезпечно високою, пилосос автоматично вимкнеться. Після остигання обладнання знову буде готове до роботи.

Механічна регулювання потужності всмоктування в рукоятці шланга

Регулювання потужності в ручці дає можливість швидко знизити потужність всмоктування в екстрених випадках.

Додатковий фільтр перед двигуном

Фільтр захищає двигун від забруднення та продовжує термін його служби.

Сигнал повної сумки

«Мені потрібно замінити мішок зараз чи я можу ще пропилососити?» – завдяки функції сигналізації повного мішка такі сумніви залишились у минулому! Вам більше не доведеться ламати голову над тим, коли замінити чи спустошити мішок – коли він наповниться, про це повідомить червоний індикатор на кришці пилососу. Тому що пилососити має бути комфортно!

Регулювання потужності

Занадто слабке всмоктування чи надто велике енергоспоживання для ваших потреб? Легко регулюйте потужність всмоктування пилососа в залежності від типу поверхні, що очищається! Просте регулювання за допомогою повзунка або ручки, розміщеної на пилососі, дозволить не тільки ефективніше та результативніше пилососити різні типи приміщень, але й заощадити на рахунках за електроенергію!

М'які безшумні колеса

Прибирання твердої підлоги та паркету пов'язане з ризиком появи подряпин і шуму... Якщо ваш пилосос не оснащений м'якими безшумними колесами! Завдяки шинам коліс ваші підлоги у більшій безпеці - навіть ніжний паркет не дряпається! Захищений і сам пилосос, який менше схильний до ударів. Ви пилососите безпечніше, ви використовуєте довше!

Please, enter a valid value

tehnopass