TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

М'ясорубка Mystery MGM-2600

Код скопійований Код: 40846
0.0 з 5.0
Максимальна потужність, Вт

2000

Насадки

Кеббе

Реверс

Є

Кількість решіток

2 шт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Порубати м'ясо легко і просто

Електром'ясорубка Mystery MGM - 2600 потужністю 2000 Вт в лічені хвилини подрібнить м'ясні продукти в фарш однорідної, гладкої консистенції, який відмінно підійде для приготування котлет, ковбас і тефтелей. Базова комплектація включає необхідні змінні елементи, що забезпечує комфортну роботу з будь-яким видом сировини. Ніжна курка або жорстка яловичина, жирна свинина або навіть дичина – для гострого ножа з нержавіючої сталі немає ніяких перешкод.

Фото 1 Mystery MGM-2600

Функціональний декор

Міцний пластиковий корпус в лаконічному дизайні виглядає стильно і сучасно. Виступаючі декоративні елементи відсутні, що спрощує догляд за виробом і знижує ризик отримання травм. Лише скромний логотип бренду ненав'язливо прикрашає бічну стінку корпусу і зручний поворотний перемикач в розкішному кольорі металік додає розкоші зовнішньому вигляду. Функція реверсу передбачена, що спрощує очищення. Змінні насадки для ковбаси і кеббе надані в комплекті.

Фото 2 Mystery MGM-2600

Якість складання

Шнек, лоток і втулка виготовлені з високоякісного металу, а робочі елементи (шнек, решітки і ніж) – з нержавіючої сталі, що гарантує надійну, довговічну службу і якісний результат роботи з будь-яким видом продукції. Не тільки м'ясо і рибу допоможе з легкістю перемолоти Mystery MGM-2600, але також порубати горіхи і шоколад для декору торта, подрібнити сир для піци і багато іншого. Надійну фіксацію на столі гарантують зручні ніжки з прогумованими накладками, які попереджають ковзання.

Фото 3 Mystery MGM-2600

 

Please, enter a valid value

tehnopass