TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

М'ясорубка Edler EDMG-1008

Код скопійований Код: 42958
0.0 з 5.0
Максимальна потужність, Вт

1200

Насадки

Для ковбасних виробів
Кеббе

Реверс

Є

Номінальна потужність, Вт

500

Продуктивність, кг/хв

1.7

Кількість решіток

2 шт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Гідний вибір

М'ясорубка з доступного цінового сегмента Edler EDMG-1008 здатна порадувати покупців відмінною якістю виготовлення, цілком актуальним дизайном в сучасному стилі, а також набором функцій, яких буде достатньо для використання приладу в домашніх умовах. Такий варіант відмінно підійде, якщо для вас м'ясорубка не є предметом першої необхідності, але все ж готувати страви з фаршу вам періодично доводиться. З таким пристроєм ви втрачаєте необхідність замовляти фарш у м'ясника. Адже власноруч перемелене м'ясо завжди буде краще!

Відмінна якість

Від недорогої техніки зазвичай не чекаєш чогось особливого в плані якості або зовнішнього вигляду. Тим більше приємно виявити, що модель Edler EDMG-1008 відрізняється дуже якісним і щільним корпусом. Матеріал стійкий до пошкоджень, простий у догляді. А виглядає модель цілком сучасно для будь-якої кухні. Ще один приємний момент: пристрій порівняно компактний, тому для зберігання вам не доведеться виділяти багато місця в шафі.

Достатній рівень продуктивності

При покупці м'ясорубки не варто дивитися на сухі цифри потужності або продуктивності. Адже за великим рахунком для домашнього використання навіть модель з мінімальною потужністю легко впорається з будь-яким завданням. М'ясорубка Edler EDMG-1008 має двигун із захистом від заклинювання. Це дозволить вам уникнути перевантаження і отримати ідеальну якість готового фаршу. Якщо вам попалося жорстке м'ясо, то варто перед переробкою нарізати його на шматочки меншого розміру. Це полегшить завдання. А функція реверсу дозволить впоратися з труднощами і витягти з робочої області проблемні шматки.
 

Please, enter a valid value

tehnopass