TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

М'ясорубка Edler EDMG-1007

Код скопійований Код: 44615
0.0 з 5.0
Максимальна потужність, Вт

1000

Насадки

Для ковбасних виробів
Кеббе

Реверс

Є

Номінальна потужність, Вт

350

Продуктивність, кг/хв

1.6

Кількість решіток

2 шт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Гідний вибір

М'ясорубка з доступного цінового сегменту Edler EDMG-1007 здатна порадувати покупців чудовою якістю виготовлення, актуальним дизайном в сучасному стилі, а також набором функцій, яких буде достатньо для використання приладу в домашніх умовах. Такий варіант відмінно підійде, якщо вам м'ясорубка не є предметом першої необхідності, але все ж таки готувати страви з фаршу вам періодично доводиться. З таким пристроєм ви втрачаєте необхідність замовляти фарш у м'ясника. Адже власноруч перемелене м'ясо завжди буде краще!

Відмінна якість

Від недорогої техніки зазвичай не чекаєш чогось особливого щодо якості або зовнішнього вигляду. Тим більше приємно виявити, що модель Edler EDMG-1007 відрізняється дуже якісним та щільним корпусом. Матеріал стійкий до пошкоджень, простий у догляді. А виглядає модель цілком сучасно для будь-якої кухні. Ще один приємний момент: пристрій порівняно компактний, тому для зберігання вам не доведеться виділяти багато місця в шафі.

Достатній рівень продуктивності

При покупці м'ясорубки не варто дивитися на сухі цифри потужності чи продуктивності. Адже, за великим рахунком, для домашнього використання навіть модель з мінімальною потужністю легко впорається з будь-яким завданням. М'ясорубка Edler EDMG-1007 має двигун із захистом від заклинювання. Це дозволить вам уникнути перевантаження та отримати ідеальну якість готового фаршу. Якщо вам потрапило жорстке м'ясо, то перед нанесенням нарізати його на шматочки меншого розміру. Це полегшить завдання. А функція реверсу дозволить впоратися із труднощами та витягти з робочої області проблемні шматки.

Please, enter a valid value

tehnopass