063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 17:00

  • Вихідний - неділя


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

М'ясорубка Белвар КЕМ-П2У 302-09 White

Код скопійований Код: 33189
0.0 з 5.0
Максимальна потужність, Вт

1500

Насадки

Для ковбасних виробів
Для тіста та печива
Для тертки/шатківниці
Для томатів/ягід

Реверс

Є

Номінальна потужність, Вт

220

Кількість решіток

2 шт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Потужність і режим роботи

Електрична м'ясорубка Белвар КЕМ-П2У 302-09 підключається і працює від мережі 220 В. У період збільшення навантаження, під час переробки продуктів, досягає пікової потужності - 1500 Вт. Що в свою чергу збільшує швидкість і якість переробки твердих продуктів.

Колірна гамма

Кілька квітів електричної м'ясорубки Белвар КЕМ-П2У 302-09 на вибір, розширюють можливості в підборі кольору під інтер'єр кухонного приміщення. Вибирайте класичний білий або чорний колір пристрою. Оригінальні на будь-який смак колірні рішення: червоний, жовтий, зелений, синій.

Швидкісна помічниця на кухні

Насадка - м'ясорубка в електричних м'ясорубках Белвар КЕМ-П2У 302-09 підходить для приготування фаршу з домашньої птиці, сирого або вареного м'яса, риби і овочів. Готуйте м'ясо по типу «бефстроганов», домашню ковбасу, печінкові котлети. З насадкою виходить дуже смачне, рифлене домашнє печиво. Продуктивність становить 24 кг / год.

Свіжовіджатий сік

Для любителів здорового способу життя такий прилад стає універсальним. Придбавши цю модель м'ясорубки, в комплекті отримуєте насадку для віджиму соку з ягід, фруктів і овочів. Сік виходить з усіма корисними мікроелементами і вітамінами, оскільки віджимається разом з м'якоттю.

Реверс для безперервної роботи

При виконанні робіт, жили можуть заплутувати шнек і заважати роботі. Але, оскільки в моделі вбудований реверс, механізм працює плавно, без холостих обертів. Зворотні руху допомагають легко помити і почистити пристрій переробки. Функція реверсу впливає на довговічність приладу і ріжучих інструментів. При цьому ножі рідко потребують заточування.

Please, enter a valid value