М'ясорубка Astor MG 1901 (1,4кВт) томатопрес
Міцність і стиль
М’ясорубка Astor MG-1901 відповідає всім критеріям сучасного якісного обладнання, здатного впоратися із завданнями підвищеної складності. Вона зроблена з гранично міцного пластику, який не змінює своєї форми під впливом вібраційних навантажень, вироблених потужним мотором з міді. Робоча камера металева. Всі функціональні елементи гранично зручні, а зовнішня оболонка чудово поєднується з іншими предметами кухонного інтер'єру.
Продуктивна модель
Перед вами гранично потужна продуктивна м'ясорубка з двигуном 1400 Вт. Він зроблений з міді, що гарантує довговічність застосування без втрати продуктивності. Завдяки показниками працездатності 1.9 кг/хв користувач підготує велику кількість фаршу за лічені хвилини. У верхній частині конструкції розміщений пластиковий лоток, на який поміщають підготовлені до подрібнення шматочки м'яса. Вся маса виходить через основний отвір, на якому розміщують необхідну насадку.
Ніж із самозаточуванням
Відмінною особливістю Astor MG-1901 стало застосування ножів з кованої сталі, що мають механізм самостійного заточування. Так вам не доведеться підтримувати гостроту ріжучих елементів – це буде відбуватися автоматично в процесі роботи техніки. Розбірна конструкція допоможе легко вилучити ножі і помити після роботи, що буде єдиним заходом для підтримки роботи м'ясорубки. Мінімум клопоту, максимум результату.
Функція реверсу
Щоб спростити роботу двигуна і ріжучих елементів, виробник використав функціонал реверсу. Включивши його, ви зможете швидко позбутися шматочків, які застрягли в робочій камері і не дають нормально рухатися масі. При цьому не потрібно використовувати штовхач або розбирати техніку. Всього один рух – і м'ясорубка готова до подальшої роботи.
Різноманітність комплектуючих
У комплектації передбачені додаткові насадки, які допоможуть зробити безліч страв за допомогою м'ясорубки Astor MG-1901. Серед них насадки для кеббе, ковбас, томатного соку, змінні диски різного діаметру, шнек та ін. Використовуйте всі переваги, щоб урізноманітнити своє щоденне меню.