TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

М’ясорубка Ardesto MGL-3580D

Код скопійований Код: 80542
0.0 з 5.0
Максимальна потужність, Вт

2200

Насадки

Для ковбасних виробів
Для тертки/шатківниці
Кеббе

Реверс

Є

Продуктивність, кг/хв

2

Кількість решіток

2 шт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Металевий корпус

М’ясорубка виконана у суцільнометалевому литому корпусі сталевого кольору з хромованим важелем управління. Базові насадки виконані з міцного полікарбонату білого кольору. Ножі, основні решітки та насадки для терки та шинкування, зроблені з міцної нержавіючої сталі.


Висока продуктивність

Двигун з потужністю 2200 Вт отримав захист від перегріву, дві швидкості роботи та функцію реверсу. Продуктивність пристрою – 2 кг м’яса у хвилину. Дві металеві решітки розраховані на різну крупність фаршу – 5 мм та 8 мм. Базові насадки призначені для формування домашніх ковбасок та кеббе. Металевий лоток можна використовувати для підготовлених інгредієнтів, а проштовхувач прискорить процес приготування фаршу. Додатковий блок для терки та шинкування складається з декількох частин – двох насадок для терки різних розмірів, насадки для шинкування, а також має додатковий штовхач.


 

Надійна конструкція

Металевий шнековий блок легко стикується та фіксується з основною частиною м’ясорубки за допомогою спеціального важеля. Надійну фіксацію на робочій поверхні забезпечують прогумовані ніжки та присоски. Довжину кабелю живлення можна регулювати за допомогою спеціального кріплення на нижній панелі пристрою.


Please, enter a valid value

tehnopass