TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Мясорубка Ardesto MGL-1730R

Код скопійований Код: 42062
0.0 з 5.0
Максимальна потужність, Вт

1700

Насадки

Для ковбасних виробів
Кеббе

Реверс

Є

Номінальна потужність, Вт

300

Продуктивність, кг/хв

1.6

Кількість решіток

2 шт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Загальні характеристики

Електрична м'ясорубка в стильному класичному білому кольорі створена для виконання однієї єдиної функції - швидке і легке подрібнення будь-яких видів продуктів. Прилад має гарну потужністю (1700 Вт) і багатофункціональністю, завдяки яким процес подрібнення м'яса, риби або овочів стає в рази простіше. Продуктивність м'ясорубки - 1,6 кг / хвилину, що досить непогано для такого приладу. М'ясорубка відрізняється гарною якістю і компактними розмірами, що робить її незамінною помічницею на будь-якій кухні.

Головні особливості

Дана електром'ясорубка має функцію, при якій мотор захищений від можливого перегріву, що продовжує термін його експлуатації. Також прилад має реверс, за допомогою якого можна з легкістю очистити м'ясні жили і інші застрягли в механізмі при перемелюванні продукти, при цьому не розбираючи прилад повністю.

Додаткова комплектація

Комплектація електром'ясорубки включає наступні елементи: два диска різного діаметру для перемелювання різного типу фаршу, насадка для приготування ковбасок, штовхач, знімний шнек, вбудована ручка для зручного перенесення. Завантажувальний лоток виготовлений з міцного пластику, а леза - з нержавіючої сталі.

Please, enter a valid value

tehnopass