TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавомашина Delonghi ECAM 23.260.B

Код скопійований Код: 40892
0.0 з 5.0
Тип

Кавомашина

Тип кави

Зерновий
Мелений

Керування

Електронне

Тиск пари

15 барів

Приготування капучино

Автоматичне

Додаткові функції кавомашини

Автовимикання
Автоматичне очищення від накипу
Дисплей
Енергоощадний режим
Одночасне приготування 2 чашок кави
Протикрапельна система
Підігрівання чашок
Регулювання жорсткості води
Регулювання ступеня мелення
Регулювання температури

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

 АВТОМАТИЧНА КОФЕМАШИНА DE'LONGHI ECAM 23.260.B

Автоматична кавоварка De'Longhi ECAM 23.260.B

Якою має бути автоматична кавомашина?

  • LateCrema - система спінювання молока в кавомашині De'Longhi Система спінювання молока LatteCrema. Система De'Longhi LatteCrema для приготування ідеальної молочної кави
  • регулювання помелу кавових зерен у машині PrimaDonna13 ступенів помелу. Широкий вибір ступеня помелу дозволяє повністю контролювати аромат.
  • TFT-дисплей у кращій кавомашині De'Longhi PrimaDonnaОптимальний тиск. Ідеальна кава завдяки ідеальному тиску заварювання.
  • Кавомашина De'Longhi з мобільним додаткомРегульований адаптер Регулює як низькі, так і високі окуляри

De'Longhi - сімейна компанія з італійським корінням і більш ніж 100-річними традиціями. Ми присутні у 140 країнах та належимо до групи світових експертів у галузі приготування кави. Де'Лонгі – це більше, ніж просто кава. Це традиція, що поєднується з любов'ю до краси та практичними рішеннями для людей.

Відкрийте для себе канон італійської кави з De'Longhi!

Пристрасть до кращої кави, що передається з покоління в покоління, призвела до створення оригінальних рішень, що використовуються у кращих кавомашинах. Що відрізняє De'Longhi, так це італійський дизайн та новаторський підхід до заварювання зерен. Бренд De'Longhi спеціалізується на створенні нових рішень, що використовуються у мистецтві баріста. Це гарантія передових технологій та надійності. Де'Лонгі - це насамперед пристрасть до якості та дизайну, але також і велика любов до кави - ароматної, бархатистої та безкомпромісно кращої!

Система спінювання молока LatteCrema

LateCrema - система спінювання молока в кавомашині De'Longhi

 У машинах De'Longhi передові технічні рішення поєднуються із любов'ю до кави. Результатом цієї комбінації є інноваційна система спінювання молока LatteCrema. Він дозволяє відкрити для себе тонкий смак виняткового капучіно з пишною піною. Ваш ідеальний капучино буде:

перед кавоваркою De'Longhi PrimaDonna ELITE ECAM 650.55.MS

Автоматична кавомашина ECAM 23.260.B - ідеальна пропозиція для любителів гарної кави, приготовленої в італійському стилі. У ньому використовуються передові технології, щоб гарантувати найкращий аромат еспресо, вкритий густою пінкою. Завдяки інноваційній автоматичній системі спінювання молока LatteCrema ви зможете насолодитися бархатистим капучино з збитим молоком.

індикатор тиску заварювання кави в кавомашині PrimaDonnaОптимальний тиск заварювання кави

Завдяки італійському родоводу ми знаємо, що для того, щоб зрозуміти суть смаку кожного кавового зерна, необхідно звертати увагу на найдрібніші деталі. Оптимальний тиск, що досягається в процесі заварювання кави в кавомашини De'Longhi, забезпечує багатий та інтенсивний аромат напою.

регулювання помелу кавових зерен у машині PrimaDonnaКавомолка зі сталі

Правильне тиск заварювання кави та ступінь помелу зерен визначають аромат та смак ідеального еспресо. Автоматична кавомашина ECAM 23.260.B оснащена вбудованою сталевою кавомолкою з 13-ступінчастим регулюванням ступеня помелу, що забезпечує максимальне індивідуальне налаштування ступеня помелу. Він дозволяє приготувати напій із різних сортів кави. Сталева кавомолка також забезпечує більшу точність у налаштуванні параметрів, дозволяючи витягти із зерен повніший аромат. Сталева конструкція збільшує міцність та стійкість болгарки до пошкоджень. Такими пристроями користуються професійні барісти.

регулювання помелу кавових зерен у машині PrimaDonna Регульована висота кавового адаптера до 14 см!

Опція регулювання висоти кавового адаптера (86 - 142 мм!) дозволяє використовувати чашки різної висоти. Це означає, що ви можете приготувати каву в улюбленому кухлі або в елегантному склянці заввишки до 14 см. Крім того, регулювання гарантує, що маленька чорна сукня матиме однорідну пінку і не розбризкується при наливанні, а в чашці вашого капучино буде достатньо місця для пухнастого. шар молочної піни.

Кавоварка LatteCrema та молочна система

Щоб кава була ідеальною у всіх відношеннях, De'Longhi також подбав про зручність використання молочної системи, тому система LatteCrema, збиваючи молоко, використовує тільки ту кількість, яка необхідна для приготування молочної піни, зберігаючи невикористану частину в глеку. Його можна зберігати в холодильнику, тому молоко завжди буде свіжим та правильно охолодженим. Щоб підтримувати чистоту молочної системи, графин оснащений функцією автоматичного очищення. Ця функція активує цикл ополіскування водою та струменем пари, очищаючи всі елементи, що використовуються для приготування молока. Крім того, графин легко розбирається (в ньому лише кілька елементів!),

моя кава - функція автоматичної кавомашини De'Longhi PrimaDonna Палітра кавових витворів

 

Кавомашина De'Longhi, яка готує два еспресо одночасно Готуйте 2 еспресо одночасно

Економія часу та полегшення приготування кави – одна з основних цілей дизайнерів De'Longhi. Всі автоматичні кавоварки De'Longhi дозволяють приготувати два еспресо одночасно без шкоди для якості та смаку кави.

подрібнення кавових зерен у машині De'Longhi Кавові зерна або мелена кава? Хто завгодно!

Еспресо-машини De'Longhi не тільки готують каву вашої мрії зі свіжих зерен одним натисканням кнопки, але також дозволяють приготувати настій з меленої кави. Регулюючи смак та обсяг напою, ви також можете експериментувати з ароматом, міцністю та кількістю кави у чашці. Готуйте каву так, як подобається вашій родині та друзям, без використання кількох пристроїв.

Знімна варильна група в автоматичній кавомашині De'LonghiМожливість програмування жорсткості води  

Чудовою особливістю всіх автоматів De'Longhi є можливість програмування машини відповідно до фактичної жорсткості води із водопроводу. На вибір пропонується 4 рівні жорсткості. Таким чином ви зможете оптимізувати частоту очищення машини від накипу і бути впевненим, що машину правильно доглядають і обслуговують.

перед кавоваркою De'Longhi ECAM 23.260.BПрограма автоматичного відключення та енергозбереження

Створюючи кавоварки, інженери De'Longhi думають не тільки про задоволення від їх використання, але і про навколишнє середовище. Функція автоматичного відключення дозволить вам заощадити енергію та подбати про навколишнє середовище, навіть якщо ви самі про це забудете. Ви також можете бути спокійними за чистоту машини, оскільки труби будуть очищені в процесі автоматичного промивання перед вимкненням.

Автоматичний процес ополіскування та видалення накипу

 Для зручності всі наші автоматичні кавомашини оснащені функцією автоматичного очищення та видалення накипу. Лінії очищаються від залишків кави при включенні машини під час автоматичного ополіскування. У той же час внутрішній контур нагрівається, тому кава можна приготувати швидше і має правильну температуру. Перед вимкненням кавоварки лінії знову промиваються для видалення кавового пилу. Крім того, всі частини кавоварки прості в обслуговуванні, що спрощує підтримання чистоти.

Знімна варильна група – чистота гарантована без додаткових витрат!

 Знімна варильна група в кавомашинах De'Longhi та доступ всередину кавомашини гарантують гігієнічне використання та впевненість у довгостроковій експлуатації пристрою без додаткових витрат, пов'язаних із купівлею спеціалізованих засобів для догляду та очищення та необхідністю обслуговування кавомашини у спеціальних технічних точках. Завдяки цьому ви не тільки заощадите час, але й легко подбайте про чистоту машини, одночасно сприяючи продовженню терміну служби. Маючи доступ до внутрішньої частини кавомашини та варильної групи, ви можете виконувати всі операції з очищення самостійно, забезпечуючи належну експлуатацію та технічне обслуговування машини, забезпечуючи тим самим правильну якість і кращий смак кави, що подається.

Відповідна конструкція та компактні розміри заварювального модуля дозволяють промивати блок під проточною водою без необхідності використання хімічних засобів чи відправки в сервіс.

Запатентована De'Longhi бездротова система заварювання та технологія попереднього заварювання, яка розкриває повний аромат усіх видів зерен, роблять кожну чашку еспресо чарівною зі смаком свіжої кави та насиченим шаром пінки.

Зручне використання

 Щоб гарантувати максимальний комфорт та задоволення від повсякденного використання, всі елементи легко доступні спереду. Бак для води можна зручно розібрати або просто вийняти та наповнити глечик. Прозорі стінки резервуара додатково полегшують контроль рівня води. Піддон для збору крапель оснащений висувним індикатором рівня води, який дає повний контроль і, при необхідності, ви можете його легко спорожнити.

Водяний фільтр

 Кавомашина ECAM 23.260.B може бути обладнана фільтром для води. Це не тільки запобігає накопиченню накипу в машині, але й продовжує термін служби, знижуючи частоту операцій з видалення накипу. Фільтр для води також впливає на смак та аромат кави, оскільки він відокремлює шкідливі сполуки від води, зберігаючи мінерали та фториди, необхідні для здоров'я.

Please, enter a valid value

tehnopass