TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавомолка Ardesto KCG-8805

Код скопійований Код: 39844
0.0 з 5.0
Тип

Роторна

Потужність, Вт

150

Тип керування

Механічне

Ємність контейнера для зерен, г

45

Матеріал корпуса

Пластик

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Доступна кавомолка

Ardesto KCG-8805 – електричний прилад для подрібнення кави, перетворення його з зерен на мелену. Кавомолка подрібнює продукт ножовим способом, використовує роторний тип роботи двигуна, його потужність складає 100 Вт. Об'єм відсіку для зерен складає 45 г. Цей невеликий об'єм зможе забезпечити 4-5 чашок кави.

Основні параметри

Ardesto KCG-8805 має лише один стандартний режим подрібнення, також можна використовувати кавомолку для помелу інших продуктів. Наприклад, ви можете подрібнювати приправи, крупи, цукор у пудру, морську сіль та багато іншого. Пристрій регулюється кнопкою на передній панелі.

Матеріали та дизайн

Корпуси Ardesto KCG-8805 виконані з універсального матеріалу – міцного пластику, ножі кавомолки зроблені з нержавіючої сталі, що самозаточується. Сам резервуар для насипання кави виготовлений з харчового міцного пластику, не б'ється і не розколюється. Вага кавомолки становить менше кілограма. Її зручно переставляти в будь-які зручні для вас місця, вона не займе багато місця на кухні. Кофемолки класичний чорний, з нотками мінімалізму.

Гарантія якості

Купити кавомолку Ardesto KCG-8805 можна за достатньо доступною ціною, товар знаходиться в середній ціновій категорії. Купуйте цю кавомолку та відчуйте приємну можливість пити свіжомелену каву щодня. Кавомолка має нековзну основу для більшої зручності користувачів.

Please, enter a valid value

tehnopass