TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавоварка крапельна Ardesto FCM-D3100

Код скопійований Код: 39841
0.0 з 5.0
Тип

Крапельна (фільтраційна)

Тип кави

Мелений

Керування

Сенсорне

Додаткові функції кавомашини

Автовимикання
Вибір обсягу порції
Дисплей
Подавання гарячої води для чаю
Підігрівання кавника
Підігрівання чашок
Регулювання міцності кави

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Крапельна кавоварка ARDESTO FCM-D3100 для меленої кави з потужністю 900 Вт, таймером приготування, підігрівом кавника та вибором міцності напою.

Преміальний дизайн
Корпус кавоварки зроблений із міцного глянцевого чорного пластику та вставок зі шліфованої нержавіючої сталі. На лицевій панелі розташований сенсорний блок керування. Дисплей отримав підсвітку синього кольору. Внутрішній резервуар для води з індикатором розрахований на 1,5 л. Прозорий кавник також вміщує 1,5 л і зроблений із боросилікатного скла. Для підтримання температури напою після приготування, у ніші для кавника, розташований нагрівальний диск з антипригарним покриттям.

Багаторазовий фільтр
Кавоварка комплектується знімним багаторазовим фільтром для меленої кави та чаю. Конструкція фільтра забезпечує легке і швидке очищення кавоварки після використання.

Електронне керування
Кавоварка обладнана зручною сенсорною панеллю керування з вбудованим дисплеєм, годинником, таймером приготування й підтримує вибір міцності напою. Автовимкнення кавоварки відбувається через 2 години після приготування.
 

Please, enter a valid value

tehnopass