TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вбудований холодильник Liebherr UIK 1510

Код скопійований Код: LIV00821
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

127 л

Клас енергоспоживання

А++

Система розморожування холодильної камери

Статична (крапельна)

Тип компресора

Звичайний

Тип керування

Електронне

Висота, см

82

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Функція SuperCool

Призначена для прискореного охолодження великої кількості продуктів, поміщених одночасно в камеру. При активації SuperCool температура опускається до мінімально можливого значення +2°С і згодом автоматично вимикається, що заощаджує електроенергію.

Система кріплення фасаду door on door

Меблевий кухонний фасад кріпиться безпосередньо на двері холодильника, створюючи монолітну конструкцію зі дверима холодильника чи морозильника. Відсутня потреба у додаткових петлях для закріплення фасаду на шафі, в яку вбудовується прилад.

Прозорі контейнери для овочів та фруктів

Контейнери для зберігання овочів, фруктів та зелені, виготовлені з міцного прозорого пластику, добре проглядаються, досить місткі та завдяки гладкій конструкції легко миються.

Перенавішувані двері

Стандартна конфігурація встановлених дверей передбачає її відкривання зліва направо. При цьому конструкцією передбачена можливість зміни навішування дверей для більшої зручності використання. Процедура може виконуватися самостійно відповідно до інструкції, що додається.

Цокольна панель Vario

Цокольна частина приладу виконує дві функції. Основна з них – це фронтальна вентиляція, завдяки якій потреба у вентканалі відпадає. А ніжки, що регулюються в діапазоні 50 мм, допоможуть підлаштувати висоту цоколя під будь-який гарнітур.

Переглянутi товари

Please, enter a valid value