TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вбудований холодильник Liebherr IXRF 5155 (SIFNe 5178+IRBd 5150)

0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

500 л

Клас енергоспоживання

А++

Система розморожування холодильної камери

Автоматична

Тип керування

Сенсорне

Висота, см

177

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

DrySafe

Бажаєте, щоб ніжне філе телятини чи свіже молоко залишалося свіжими якнайдовше? Контейнери BioFresh допоможуть вам: температура в контейнері DrySafe близька до 0 °C – ідеальні умови для зберігання навіть найчутливіших продуктів. І найкраще: все ідеально налаштоване на заводі для негайного використання – для збереження свіжості якнайдовше.

LightTower

Порадьтеся оптимально освітленому внутрішньому простору: LightTower представляють продукти в найкращому світлі, і вони розташовані так, щоб вся площа вашого наповненого холодильника завжди була освітлена якнайкраще. Оскільки LightTower вбудовані врівень у бічні стінки, залишається більше місця для продуктів.

Сенсорний та свайповий екран

Ваш Liebherr слухатиметься вас за помахом пальців: завдяки сенсорному та свайповому екрану ви зможете керувати своїм холодильником інтуїтивно зрозуміло та дуже легко. Просто виберіть такі функції, як SuperCool, на кольоровому екрані дотиком і проведіть пальцем по екрану. Також легко можна регулювати температуру. А що якщо ви не використовуєте дисплей активно? Тоді він показує вам фактичну температуру.

Задня стінка SmartSteel

Задня стінка з благородної сталі SmartSteel надає вашому Liebherr благородного вигляду. SmartSteel полюблять і ваші продукти: тому що нержавіюча сталь безпечна для харчових продуктів та гігієнічна. До того ж SmartSteel зменшує видимість відбитків пальців, що робить вигляд ще красивішим.

SoftSystem

Від сніданку до опівнічного перекушування є безліч причин відкривати і знову закривати холодильник. А з вашим Liebherr це справді весело: завдяки SoftSystem двері холодильника зачиняються м'яко та безпечно, а також приємно легко та тихо. При цьому пляшки, що зберігаються у внутрішніх дверях, надійно стоять - нічого не гримить і не гойдається.

Please, enter a valid value

tehnopass