TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вбудований холодильник Liebherr IXRF 5100 22 (SIFNe 5108+IRe 5100)

Код скопійований Код: LIV00983
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

320 л | 249 л

Клас енергоспоживання

А+

Система розморожування холодильної камери

Автоматична

Тип керування

Електронне

Висота, см

177

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Вбудовуваний холодильник Liebherr IXRF 5100 Pure

Liebherr-bt -Концепція Side-by-Side

Концепція Side-by-Side

Поруч один з одним або один над одним: пристрої Liebherr можна, як кубики, розмістити за власним бажанням. Створіть персональний центр охолодження, довільним чином комбінуючи холодильник, морозильну камеру, винну шафу та повнорозмірну систему BioFresh. Типова якість Liebherr: спеціальна технологія в стелі та бічних стінках запобігає утворенню конденсату між пристроями, таким чином надійно захищаючи меблі.

Liebherr-bt -NoFrost

NoFrost

У приладів NoFrost продукти заморожуються за допомогою циркулюючого охолодженого повітря. Вологе повітря виводиться назовні, щоб запобігти покриття інеєм продуктів харчування. Через певні інтервали часу прилади автоматично відтає і, таким чином, постійно залишаються вільними від криги. За рахунок застосування ефективних компресорів в комбінації зі спеціальною електронікою ці прилади не тільки комфортабельні, але також економно витрачають енергію. З технологією NoFrost можна забути про розморожування морозильної камери.

Liebherr-bt -Система PowerCooling

Система PowerCooling

Хочете бути впевнені, що холод майже рівномірно розподілений по вашому холодильному апарату? За це відповідає система PowerCooling: такий же потужний, як і тихий вентилятор ефективно розподіляє холодне повітря по всій холодильній камері.

Liebherr-bt -Фільтр FreshAir з активованим вугіллям

Фільтр FreshAir з активованим вугіллям

Запах деяких продуктів іноді мало приємний. Але для вашого Liebherr це не проблема: завдяки фільтру FreshAir з активованим вугіллям повітря у внутрішньому просторі свіжий завжди. Фільтр розташований безпосередньо в місці проходження повітряного потоку в корпусі вентилятора і в значній мірі нейтралізує запахи. Індикація на дисплеї нагадає вам про необхідність заміни фільтра.

Liebherr-bt -Місце для деко

Місце для деко

Хочете, щоб домашній фруктовий пиріг залишався свіжим? Або приготована піца, яку потрібно буде поставити в духовку пізніше? Просто вставте деко в ваш Liebherr - в ньому достатньо місця для зберігання деко. Особливо практично: деко можна засовувати і висувати при відкритій на 90 ° двері.

Liebherr-bt -EasyFresh

EasyFresh

Наш контейнер EasyFresh гарантує свіжість продуктів у вашому будинку, як на ринку. Неупаковані фрукти, овочі або плоди : тут все зберігається оптимально. Завдяки щільному закриттю контейнера під впливом продуктів в нім підвищується вологість повітря. Таким чином, продукти залишаються свіжими довгий час.

Please, enter a valid value

tehnopass