TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вбудований холодильник Liebherr IRBe 5121

Код скопійований Код: LIV00853
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

301 л

Клас енергоспоживання

А++

Система розморожування холодильної камери

Динамічна (крапельна)

Тип компресора

Звичайний

Тип керування

Сенсорне

Висота, см

177

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Функція для зберігання овочів та фруктів Fruit & Vegetable-Safe

Функція для зберігання овочів та фруктів Fruit & Vegetable-Safe

Хрумкий салат або полуниця: найніжніші продукти заслуговують на особливе місце, щоб довше залишатися свіжими: контейнери BioFresh. У контейнері для овочів та фруктів Fruit & Vegetable-Safe температура близько 0 °C. У поєднанні з вологістю, що постійно переважає в ньому, завдяки щільному закриття, невпаковані фрукти і овочі почуваються тут особливо добре. Вам не потрібно нічого налаштовувати.

DrySafe

DrySafe

Бажаєте, щоб ніжне філе телятини чи свіже молоко залишалося свіжими якнайдовше? Контейнери BioFresh допоможуть вам: температура в контейнері DrySafe близька до 0 °C – ідеальні умови для зберігання навіть найчутливіших продуктів. І найкраще: все ідеально налаштоване на заводі для негайного використання – для збереження свіжості якнайдовше.

Сенсорний екран

Сенсорний екран

Реальність дотику: сенсорний екран дозволяє легко та інтуїтивно керувати вашим пристроєм Liebherr. Усі функції наочно розташовані на екрані. Легким торканням пальця можна легко вибрати функції або перевірити поточну температуру холодильника.

SoftSystem

SoftSystem

Від сніданку до опівнічного перекушування є безліч причин відкривати і знову закривати холодильник. А з вашим Liebherr це справді весело: завдяки SoftSystem двері холодильника зачиняються м'яко та безпечно, а також приємно легко та тихо. При цьому пляшки, що зберігаються у внутрішніх дверях, надійно стоять - нічого не гримить і не гойдається.

Місце для листа 

Місце для листа 

Бажаєте, щоб домашній фруктовий пиріг залишався свіжим? Чи приготована піца, яку потрібно буде поставити в духовку згодом? Просто вставте лист у ваш Liebherr – в ньому достатньо місця для зберігання листа. Особливо практично: лист можна засувати і висувати при відкритих на 90 ° двері.

Система PowerCooling

Система PowerCooling

Хочете бути впевнені, що холод майже рівномірно розподілений за вашим холодильним апаратом? За це відповідає система PowerCooling: такий потужний, як і тихий вентилятор ефективно розподіляє холодне повітря по всій холодильній камері.

Please, enter a valid value

tehnopass