TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вбудований холодильник Liebherr IRBdi 5171

Код скопійований Код: LIV00857
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

302 л

Клас енергоспоживання

А+++

Система розморожування холодильної камери

Динамічна (крапельна)

Тип компресора

Інверторний

Тип керування

Сенсорне

Висота, см

177

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Технології BioFresh і HydroBreeze

Технології BioFresh і HydroBreeze

Хочете зберігати охолоджені фрукти й овочі так, як це роблять професіонали? Вам допоможе технологія HydroBreeze: завдяки застосуванню холодного туману й температурі трохи вище за 0 °C продукти зберігатимуться значно довше. Крім того, усе це дуже ефектно виглядає. HydroBreeze активується кожні 90 хвилин на 4 секунди й на 8 секунд у разі відкривання дверей.

Відділення Fruit & Vegetable

Відділення Fruit & Vegetable

"Хрусткий салат і соковиті полуниці – найніжніші продукти заслуговують на особливе місце, щоб довше залишатися свіжими. Відділення BioFresh. У відділенні Fruit & Vegetable температура становить майже 0 °C. Завдяки високому рівню вологи та герметичності це відділення чудово підходить для незапакованих овочів і фруктів. Вам не потрібно нічого налаштовувати. "

Відділення Meat & Dairy

Відділення Meat & Dairy

"Хочете, щоб ніжне філе телятини або молоко залишалися свіжими якомога довше? Про це потурбується BioFresh: у відділенні Meat & Dairy температура становить майже 0 °C – це ідеальні умови зберігання для делікатних продуктів. А найкраще те, що все досконало налаштовано вже на заводі, щоб ваші продукти довше залишалися свіжими. "

Підсвітка всередині холодильника

Підсвітка всередині холодильника

"Світло розставляє особливі дизайнерські акценти. Це стосується й підсвічування в холодильнику. Освітлення по периметру в холодильнику справляє особливе враження. Задня стінка з матеріалу SmartSteel і чорний глянцевий вентилятор у такому освітленні виглядають дуже ефектно. "

Блоки LightTower

Блоки LightTower

"Вас неодмінно порадує оптимальне освітлення інтер’єру. Блоки LightTower забезпечують якнайкраще освітлення продуктів на великій площі. Оскільки блоки LightTower врівень вбудовані в бічні стінки, залишається більше місця для продуктів. "

Сенсорний дисплей

Сенсорний дисплей

"Liebherr виконає будь-яке ваше бажання: завдяки інтуїтивно зрозумілому сенсорному дисплею керувати ним дуже просто. Наприклад, щоб вибрати функцію SuperCool, достатньо торкнутися кольорового дисплея та провести по ньому пальцем. Так само легко можна регулювати температуру. Коли ви нічого не налаштовуєте на дисплеї, на ньому відображається поточна температура. "

Please, enter a valid value

tehnopass