TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Холодильник Snaige RF 35 SM S10021

Код скопійований Код: 11751
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

327 л

Клас енергоспоживання

А+

Система розморожування холодильної камери

Динамічна (крапельна)

Тип компресора

Звичайний

Тип керування

Механічне

Висота, см

194.5

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Європейська якість

Якість холодильників SNAIGE гарантують суворі стандарти ЄС, а також матеріали та деталі, що відповідають європейським вимогам, і які постачають великі та надійні світові постачальники.

Екологічний і нешкідливий для довкілля

Холодильники SNAIGE не містять шкідливі для здоров'я людини або довкілля речовини та є екологічно чистими.
Уся продукція компанії відповідає вимогам директиви Європейського союзу RoHS.

Відділення швидкого заморожування FAST FREEZE

У цьому відділенні температура опускається нижче -18 °C. За такої температури заморожування в клітинах продукту не встигають утворюватися крижані кристали, що розривають їх, тому харчі не втрачають більшість цінних поживних речовин, зберігають свій смак і колір.

Відділ для дрібних продуктів

У спеціальному відділенні морозильної камери ви зможете зручно заморозити ягоди, пельмені, вареники та інші дрібні, сипкі продукти. Тут можна зберігати піцу або швидко заморозити лід для вечірки з коктейлями.

Система антибактеріального захисту

Ця система захищає від шкідливих бактерій, що стимулюють процеси гниття й призводять до небезпечних захворювань. Внутрішні стінки холодильників покриті спеціальним складом, що містить іони срібла, які атакують мікроорганізми, що накопичуються на внутрішніх стінках камери, та не дають їм розмножуватися.

Полиці із загартованого скла з рамками

Полиці із загартованого скла витримують навантаження понад 25 кг, практично не б'ються, не дряпаються й дуже легко чистяться. Закріплені в передній і задній частині полиць металізовані рамки завадять стіканню пролитої рідини на розміщені нижче полиці.
Розташування полиць можна з легкістю регулювати — змінювати їх висоту або виймати зовсім.

Ефективна LED-підсвітка

Вмонтований у холодильник світлодіодний (LED) світильник ідеально освітлює його внутрішню частину — світло проникає в усі відділи. Як порівняти зі звичайними, ці світильники міцніші, стійкі до вібрації й перепадів температур, споживають на 80% менше електроенергії, не випромінюють ультрафіолетових і інфрачервоних променів, крім того, не містять ртуті.

Зручні дверні ванночки

Дверні ванночки помістять у себе безліч продуктів різних розмірів і форм. Вони не тільки міцні, а й дуже зручні, висоту ванночок можна легко регулювати або взагалі їх прибрати. Наші дизайнери приділили багато уваги формі ванночок і пристосували їх до форм упаковок сучасних продуктів.

Відділення із кришкою

У відділенні з кришкою дуже зручно зберігати продукти з характерним запахом, наприклад, сир, паштети. Кришка не дасть їхньому запаху поширитися по всьому холодильнику.

Витримує перепади напруги

Стійка до перепадів напруги від 187 В до 254 В.

Низький рівень гучності

Завдяки спеціальним технічним рішенням і використовуваним висококласним матеріалам холодильники SNAIGE працюють особливо тихо.

Please, enter a valid value

tehnopass