TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Холодильник Liebherr XRFsf 5220 (SFNsfe 5227 + SRsfe 5220)

0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

669 л

Клас енергоспоживання

А+

Система розморожування холодильної камери

Автоматична

Тип керування

Електронне

Висота, см

185

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

NoFrost

Відкриваючи морозильне відділення, ви хочете бачити заморожені продукти, а не лід чи іній. NoFrost захищає морозильну камеру від небажаного зледеніння, що витрачає багато енергії і часом коштує досить дорого. NoFrost означає: жодного більше стомлюючого та тривалого розморожування морозильного відділення, більше часу для інших справ – та економія грошей.

EasyFresh

Контейнер EasyFresh гарантує свіжість продуктів у вашому домі як на ринку. Незапаковані фрукти, овочі чи плоди: тут зберігається оптимально. Завдяки щільному закриття контейнера під впливом продуктів у ньому підвищується вологість повітря. Таким чином, продукти залишаються свіжими довгий час.

Сенсорний екран

Реальність дотику: сенсорний екран дозволяє легко та інтуїтивно керувати вашим пристроєм Liebherr. Усі функції наочно розташовані на екрані. Легким торканням пальця можна легко вибрати функції або перевірити поточну температуру холодильника.

SteelFinish

Ви любите стриману холодну елегантність на кухні? Тоді ваш вибір – це Liebherr із поверхнею SteelFinish. Матеріал Colaminat з вертикальним крацюванням дуже схожий на справжню нержавіючу сталь, міцний та легко миється. Лаковані бічні стінки сріблястого кольору ідеально доповнюють елегантний вигляд.

Вбудована ручка

Особлива та функціональна: завдяки вертикальній, суцільній та ергономічній утопленій ручці пристрій можна легко відкрити. Крім того, сучасний та пуристичний дизайн ідеально впишеться у вашу кухню без ручок.

Світлодіодне стельове освітлення

Світлодіодне стельове освітлення висвітлює внутрішній простір зверху для гарного огляду продуктів. Додаткова світла пляма: світлодіоди розташовані перед скляними панелями, тому навіть повний холодильник освітлюється добре.

VarioSafe

Склянки з йогуртом, скляні баночки з джемом чи тюбики – вам потрібно легко доступне для таких невеликих продуктів? У вашому Liebherr він є: VarioSafe. Воно не тільки створює порядок, а й легко змінюється. Просто помістіть двоступінчастий, регульований по висоті VarioSafe у холодильнику там, де він вам найбільше підходить.

SpaceBox

У Liebherr ви розмістите навіть дуже великі продукти: тому що індичці розміру XL або багатоярусному торту-мороженому потрібно просто більше місця. Для таких випадків у вашому Liebherr є SpaceBox: завдяки великій висоті 250 мм він пропонує багато додаткового місця навіть для заморожених продуктів великого розміру. І це допоможе вам у гнучкому зберіганні запасів.

Відділення у двері

Вам потрібне місце для зберігання напоїв або продуктів? А ще хочете легко дістатися до них? Регульовані по висоті відділення у двері забезпечують вам і те, й інше – завдяки полицям із безпечного скла та рейлінгам із нержавіючої сталі. А пересувний та знімний тримач для пляшок забезпечує надійне встановлення пляшок.

Регульовані по висоті полиці на внутрішній стороні дверей

Використовуйте весь простір вашого Liebherr відповідно до ваших потреб! У цьому Вам допоможуть регульовані по висоті полиці на дверях: це дозволяє швидко і легко змінювати висоту полиць у будь-який час та гнучко використовувати їх для надійного зберігання пляшок та різних продуктів.

Скляні панелі з декоративними планками з покриттям під нержавіючу сталь

Суворий, яскравий і привабливий – таке враження чекає на Вас при кожному відкритті Вашого Liebherr. Це забезпечується, зокрема, прозорими скляними полицями із безпечного скла. Ви зможете їх швидко та легко відрегулювати по висоті одним рухом руки. Обрамлення полиць під сталь нержавіючу завершує привабливий зовнішній вигляд.

SuperFrost

Бажаєте заморозити свіжі продукти з дбайливим збереженням вітамінів? Просто активуйте SuperFrost – і морозильне відділення збільшить холодопродуктивність. Так температура залишиться постійною, коли ви закладаєте незаморожені продукти. SuperFrost одночасно заощаджує енергію: якщо ви не відключите функцію вручну, вона відключиться автоматично через 65 годин.

Блокування екрану

Екран, що світиться, – це магніт для дитячих рук, і ваш Liebherr знає це. Ось для чого існує блокування екрану: воно надійно запобігає ненавмисній зміні налаштувань вашого холодильника. Звичайно, ви також можете просто вимкнути блокування екрану.

HolidayMode

Ви їдете? Тоді відправте свій Liebherr на канікули: у режимі HolidayMode вентилятор і SuperCool вимкнені, а ваш холодильник регулює температуру до +15 °C. Це заощадить електроенергію і, незважаючи на це, запобігатиме появі неприємних запахів.

SuperCool

Ваш холодильник повинен підтримувати оптимальну температуру, навіть якщо ви щойно поклали у нього зігріті сонцем покупки з ринку? Це справа для SuperCool: після активації ваш Liebherr посилює потужність, доки свіжі продукти не стануть такими ж прохолодними, як і решта вмісту. Потім SuperCool вимикається автоматично, але не пізніше, ніж через 12 годин.

Фільтр FreshAir з активованим вугіллям

Запах деяких продуктів іноді мало приємний. Але для вашого Liebherr це не проблема: завдяки фільтру FreshAir з активованим вугіллям повітря у внутрішньому просторі свіже завжди. Фільтр розташований безпосередньо в місці проходження повітряного потоку в корпусі вентилятора та значною мірою нейтралізує запахи. Індикація на дисплеї нагадає вам про необхідність заміни фільтра.

VarioSpace

Хочете надійно зберегти велике торт-морозиво до літньої вечірки? Для морозильної камери Liebherr це не проблема: вона знає, що іноді потрібно просто більше місця. Завдяки системі VarioSpace можна просто вийняти окремі висувні контейнери морозильного відділення та скляні полиці під ними: ось вам і дуже високий простір для зберігання!

Please, enter a valid value

tehnopass