TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Холодильник Liebherr SRBsfe 5220

Код скопійований Код: LIB04447
0.0 з 5.0
Загальний об'єм холодильника

405 л

Клас енергоспоживання

А+

Система розморожування холодильної камери

Динамічна (крапельна)

Тип компресора

Звичайний

Тип керування

Сенсорне

Висота, см

185.5

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Безпечний для фруктів і овочів

Безпечний для фруктів і овочів

Хрусткий салат і полуниця: найніжніші страви заслуговують на особливе місце, щоб вони довше залишалися свіжими – у сейфах BioFresh. У сейфі Fruit & Vegetable температура близько 0°C. Тут у поєднанні з постійною вологістю, завдяки герметичному закриванню, неупаковані фрукти та овочі почуваються як вдома. Вам не потрібно нічого налаштовувати.

Безпечний для м’яса та молочних продуктів

Безпечний для м’яса та молочних продуктів

Хочете, щоб ніжне філе телятини або свіже молоко залишалися свіжими якомога довше? Сейфи BioFresh гарантують це. У Meat & Dairy Safe температура близька до 0 °C – ідеальні умови для зберігання навіть найделікатніших продуктів. І що найкраще, все ідеально налаштовано на заводі для негайного використання – і для тривалої свіжості.

Сенсорний дисплей

Сенсорний дисплей

Керування пальцем: сенсорний дисплей забезпечує просте та інтуїтивно зрозуміле керування вашим Liebherr. Всі функції чітко розташовані на дисплеї. М’яко торкнувшись, наприклад, пальцем, ви можете легко вибрати функції або перевірити поточну температуру вашого холодильника.

SteelFinish

SteelFinish

Ви любите прохолодну елегантність на своїй кухні? Якщо так, тоді Liebherr із поверхнею SteelFinish саме для вас. Коламінований матеріал з ефектом вертикальної щітки виглядає дуже схожим на нержавіючу сталь, він міцний і його легко чистити. Пофарбовані в сріблястий колір бічні стінки ідеально доповнюють елегантний вигляд.

Заглиблена ручка

Заглиблена ручка

Спеціальний і функціональний: ви можете легко відкрити прилад за допомогою вертикально вбудованої та ергономічної ручки. Крім того, сучасний і чистий дизайн ідеально підходить для вашої кухні без рук.

InteriorFit

InteriorFit

Доповніть найчистіший дизайн для вашої кухні: наші холодильники ідеально вписуються в нішу глибиною 60 см: залишаючи лише дверцята, що виступають певним чином, забезпечуючи оптимальний доступ до ручки та важеля. Таким чином у центрі уваги завжди буде ваша кухня, а ваш Liebherr буде центром уваги та родзинкою.

Система PowerCooling

PowerCooling system

Хочете бути впевненими, що холод розподіляється у вашому холодильнику максимально рівномірно? Якщо так, система PowerCooling — це те, що вам потрібно. Вентилятор – такий же потужний, як і тихий – ефективно розподіляє холодне повітря по всьому холодильному відділенню.

Концепція плінтуса

Концепція плінтуса

Ваш холодильник має бути потужним і зручним, а також екологічним? Якщо так, тоді Liebherr ідеально підходить для вас. Наша технологія BluPerformance робить його справжнім універсалом. Він пропонує величезний об’єм і велику потужність охолодження, але при цьому споживає дуже малу кількість енергії. А тепер слухайте! Ви майже нічого не чуєте. Ваш Liebherr надзвичайно тихий, незважаючи на його рівень продуктивності.

Мовчазний

Мовчазний

Що б ви хотіли почути на своїй кухні? Сковорідка, сміх, музика? Одна річ, яку ви точно не хочете чути, це ваш холодильник. Має настільки спокійний характер, що його ледь чути. Його секрет полягає в сучасному інтер'єрі. Всі компоненти технічно і механічно адаптовані один до одного. Звучить добре, чи не так?

Світлодіодне освітлення стелі

Світлодіодне освітлення стелі

Світлодіодне освітлення стелі освітлює внутрішню частину зверху, забезпечуючи хороший огляд вашої їжі. Ще одна особливість: світлодіоди розташовані перед скляними полицями, щоб навіть повний холодильник був добре освітлений.

VarioSafe

VarioSafe

Бажаєте чітко організоване місце для дрібних харчових продуктів, таких як горщики для йогурту, баночки з варенням або трубочки? Ваш Liebherr забезпечує це завдяки VarioSafe. Він не тільки створює порядок, але й має високу адаптивність. Просто поставте VarioSafe з двоступеневим регулюванням висоти в холодильник там, де вам найкраще підходить.

Дверна полиця

Дверна полиця

Бажаєте безпечне місце для зберігання ваших напоїв чи їжі? І ви все ще хочете легко до них дістатися? Наші дверні полиці пропонують вам і те, і інше. Вони регулюються по висоті і тому відповідають усім вашим вимогам. Розсувний і знімний тримач для пляшок також зручний. Це надійно утримує ваші пляшки в будь-який час.

Внутрішні дверні полиці з регулюванням висоти

Внутрішні дверні полиці з регулюванням висоти

Використовуйте весь простір у своєму Liebherr – і повністю відповідно до ваших вимог. Внутрішні дверні полиці з регульованою висотою допоможуть у цьому: вони дозволяють швидко та легко змінити висоту встановлення полиць у будь-який час – це означає, що їх можна використовувати абсолютно гнучко та безпечно для зберігання різноманітних контейнерів та харчових продуктів. .

Розбірна скляна полиця

Розбірна скляна полиця

Якщо ви зберігаєте графин або високий контейнер у холодильнику, вам не захочеться знімати всю скляну полицю. І навіщо вам? Тому що є розбірні скляні полиці. Просто просуньте передню половину скляної полиці під задню. Це дає змогу розміщувати вищі контейнери спереду та залишати достатньо місця для іншої їжі.

Скляні полиці з декоративним оздобленням під нержавіючу сталь

Скляні полиці з декоративним оздобленням під нержавіючу сталь

Яскравий, яскравий і привабливий – це вигляд і відчуття, які чекають на вас щоразу, коли ви відкриваєте свій Liebherr. Це забезпечується, наприклад, за допомогою прозорих скляних полиць із безпечного скла. Ви можете швидко та легко відрегулювати їх висоту одним простим кроком. Декоративна накладка з нержавіючої сталі доповнює привабливий зовнішній вигляд.

Зручне регулювання висоти скляних полиць

Зручне регулювання висоти скляних полиць

Вам потрібна велика ємність для зберігання в холодильнику? Якщо так, просто відрегулюйте висоту скляних полиць. Зручне регулювання висоти означає, що це можна зробити швидко та індивідуально – навіть якщо продукти зберігаються на полицях.

Енергозберігач

Енергозберігач

Хочете заощадити енергію та гроші одночасно? Ваш Liebherr допоможе вам у цьому – завдяки режиму енергозбереження. Коли ви активуєте EnergySaver, стандартна температура підвищується на два градуси. Це означає, що ваш Liebherr потребує ще менше енергії, а ваша їжа залишається оптимально свіжою.

PartyMode

PartyMode

Тепер ви готові до приходу гостей – адже ваш Liebherr також у святковому настрої. PartyMode активує такі функції, як SuperCool і SuperFrost. Через 24 години ваш Liebherr автоматично повертається до нормального режиму.

Блокування дисплея

Блокування дисплея

Дисплей з підсвічуванням – це магніт для дитячих рук – ваш Liebherr також це знає. Тому є блокування дисплея. Це гарантує, що параметри вашого холодильника не будуть змінені випадково. Ви також можете просто вимкнути блокування дисплея.

Нічний режим

Нічний режим

Ваш Liebherr бажає вам гарного сну та стежить, щоб вас ніхто не турбував. Це тому, що в нічному режимі він вимикає всі звуки та шуми. І IceMaker також залишається тихим, як миша. Внутрішнє освітлення також тьмяніє, щоб вас вітало м’яке світло, коли ви відкриваєте холодильник уночі.

HolidayMode

HolidayMode

Ти їдеш? Тоді чому б не відправити свій Liebherr у відпустку? У HolidayMode вентилятор і SuperCool вимикаються, і ваш холодильник регулює температуру до +15 °C. Це економить електроенергію, але при цьому запобігає появі неприємних запахів. Морозильна камера, звичайно, залишається увімкненою.

SuperCool

SuperCool

Хочете, щоб ваш холодильник підтримував оптимальну температуру, навіть якщо ви щойно принесли покупки з нагрітого сонцем ринку? Це кейс для SuperCool. Після активації ваш Liebherr підвищує свою продуктивність, поки свіжа їжа не стане такою ж охолодженою, як і решта вмісту. Тоді SuperCool автоматично вимикається – щонайпізніше через 12 годин.

Сигналізація дверей

Сигналізація дверей

Ваша дверна сигналізація Liebherr гарантує, що ви не витрачаєте електроенергію без потреби та не зіпсуєте їжу. У той момент, коли дверцята холодильника залишаються відкритими надовго, він сповіщає вас про це пульсуючим світлом і звуковим сигналом. Однак ви вирішуєте, скільки часу «занадто довго». Залежно від налаштування сигналізація дверей спрацьовує через 1, 2 або 3 хвилини.

SabbathMode

SabbathMode

У суботу всі справи відпочивають – це стосується і електроприладів. Ваш Liebherr враховує це. У режимі SabbathMode все освітлення та дисплеї вимкнено, і немає жодних шумів, створюваних діями, наприклад, будильниками. Через 80 годин режим SabbathMode вимикається.

Полиця для пляшок над сейфом BioFresh

Полиця для пляшок над сейфом BioFresh

Чекаєте гостей і хочете охолодити трохи більше напоїв, ніж зазвичай? Полиця для пляшок над сейфами BioFresh існує саме для цього. Просто зніміть скляну полицю над полицею для пляшок одним простим кроком – і тепер ви можете безпечно зберігати та охолоджувати пляшки різного розміру.

Вугільний фільтр FreshAir

Вугільний фільтр FreshAir

Запах деяких продуктів іноді менш приємний. Однак це не проблема для вашого Liebherr. Завдяки фільтрам з активованого вугілля FreshAir в салоні завжди свіже повітря. Фільтр розташований прямо на потоці повітря в корпусі вентилятора і максимально нейтралізує запахи. Дисплей нагадає про необхідність заміни фільтра.

Лоток для яєць

Лоток для яєць

Бажаєте безпечно зберігати яйця в холодильнику без коробки? Це не проблема з лотком для яєць. Це дозволить зберігати до 10 курячих яєць, залишаючи їх стабільними, захищеними та добре охолодженими. Піднос поміщається як у внутрішні двері, так і на скляні полиці.

Змінний ущільнювач дверей 

Змінний ущільнювач дверей 

Як ви вважаєте, чи потрібно замінити ущільнювач дверей на вашому Liebherr через кілька років? Це дуже легко зробити самостійно. Змінний дверний ущільнювач можна зняти кількома простими кроками – і новий ущільнювач так само легко вставити. В результаті ця частина холодильника завжди бездоганно чиста і гігієнічно чиста.

Місце для дека 

Місце для дека 

Хочете зберегти свіжий домашній фруктовий пиріг? А може, готову піцу, яку потім спекти? Якщо так, просто вставте деко в Liebherr ¬- у ньому достатньо місця для зберігання дека. Дуже зручно – ви можете вставляти та витягувати деко, коли дверцята відкриваються на 90°.

Допомога при закритті

Допомога при закритті

Закрий двері! З вашим Liebherr ви можете бути впевнені, що дверцята завжди щільно закриті: допомога при закриванні не дозволяє невеликій щілині залишатися відкритою, якщо ви закриваєте дверцята холодильника надто плавно або надто сильно. Це гарантує, що ваша їжа завжди безпечно зберігається та підтримує оптимальний термін придатності.

Регульовані ніжки

Регульовані ніжки

Дві регульовані ніжки означають, що прилад можна ідеально встановити та пристосувати до навколишнього середовища, наприклад, на нерівній поверхні. Це означає, що ви можете бути впевнені, що дверцята холодильника повністю зачиняються, тепло не проникає всередину та не утворюється конденсат. Це економить і енергію, і гроші.

Функції, які можна мити в посудомийній машині

Функції, які можна мити в посудомийній машині

Функції вашого Liebherr практичні з двох сторін: вони не тільки спрощують повсякденне використання, але й дуже легко чистити. Чи потрібно чистити маслянку, систему FlexSystem або форму для кубиків льоду? Просто помістіть їх у посудомийну машину. Тоді у вас буде більше часу на інші справи.

Зверніть увагу: незважаючи на ретельне управління даними, ми залишаємо за собою право вносити технічні зміни; і можуть виникнути розбіжності між вмістом зображення або тексту та оригінальним приладом.

Please, enter a valid value

tehnopass