Більше ніякого ручного розморожування
Одна з найкращих систем охолодження на ринку, вона запобігає утворенню льоду та інею, щоб зберегти низьке споживання енергії, зберігаючи ідеальний мікроклімат усередині холодильника для свіжих продуктів.
Холодильник вчиться на ваших звичках
Холодильник постійно стежить за тим, як ви ним користуєтеся, і контролює температуру, щоб запобігти її підвищенню, зберігаючи продукти свіжими та зменшуючи споживання енергії.
Ідеальний клімат на кожній полиці
Негативно заряджені іони, які генерує пристрій, постійно оновлюють повітря, щоб імітувати природний мікроклімат, створюючи ідеальне середовище для свіжих продуктів. Система вентиляції MultiFlow 360° рівномірно розподіляє іонізоване повітря через 14 вентиляційних отворів для підтримки постійної температури на кожній полиці.
Швидке заморожування
Функція FastFreeze заморожує продукти при температурі -24°C, щоб зберегти більшість мінеральних речовин. Приблизно через 2 дні функція автоматично вимкнеться, а температура морозильного відділення повернеться до стандартного значення. Це захищає продукти, які вже зберігаються, а продукти, які ви кладете, добре доглядаються без втрати якості.
Енергозбереження
У разі тривалої відсутності, коли дверцята холодильника постійно закриті, холодильник можна налаштувати на енергозберігаючий режим.
Чітке та ефективне освітлення
Холодильник оснащений світлодіодним підсвічуванням, яке є ніжним та високоефективним. Термін служби цього освітлення в 30 разів довший, ніж у звичайної лампочки, тому ви економите до 10 разів більше енергії.
Сумісний з кухонним гарнітуром
Завдяки новому дизайну та меншій глибині цей комбінований холодильник елегантно вставляється на вашу кухонну стійку, забезпечуючи велику ємність для зберігання.
Достатньо місця
Ця шухляда в морозильній камері є найбільшою в холодильнику та ідеально підходить для зберігання об’ємних продуктів, таких як індичка, кілька коробок піци чи тістечок.
Великий ящик для фруктів та овочів
Простора шухляда CrispZone призначена для збереження поживних речовин і продовження свіжості овочів і фруктів, що зберігаються. Якість їжі зберігається завдяки низькій температурі.