TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електрична піч Mystery MOT-3337

Код скопійований Код: 40843
0.0 з 5.0
Тип

Настільна духовка

Об'єм, л

45

Потужність, Вт

2000

Кількість режимів приготування

9

Програми

Верхній нагрів
Нижній нагрів
Конвекція

Внутрішнє покриття

Метал

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Зручна річ

Електрична духовка Mystery MOT-3337 являє собою компактну настільну модель. Вона цілком може замінити стаціонарну духовку, якщо мова йде про невимогливе використання або про необхідність організувати повнофункціональну кухню в будь-якому зручному місці. Той факт, що пристрій підключається до розетки і має потужність 2000 Вт практично не накладає обмежень на можливості. Ви можете навіть використовувати її на відпочинку, на дачі, в подорожі або в період ремонту. Втім, навіть як постійна побутова техніка модель вас не розчарує.

Зручний формат

Корпус пічки Mystery MOT-3337 виконаний з листової сталі. Чорний колір вигідно доповнюється елементами під хром. Наявність спеціальних штампованих профілів на площинах забезпечує додаткову жорсткість корпусу. За рахунок цього стало можливим зробити безрамкові двері. Виглядає вона дуже ефектно. Лист прозорого загартованого скла закріплений тільки біля основи, в місці петель. Велика рукоятка релінгового типу не нагрівається під час роботи.

Можливості та налаштування

Електрична піч Mystery MOT-3337 має 9 режимів роботи. Вибір здійснюється поворотними регуляторами, що властиво сучасній техніці. Є не тільки стандартні режими нагріву, але і конвекція. Це допоможе вам готувати на різних рівнях духовки з однаковою ефективністю. Вентилятор більш рівномірно формує скоринку і готує страву всередині і зовні.

Додаткові опції

Зручний і точний термостат забезпечує контроль температури в межах від 100 до 250 градусів. При цьому у вас немає необхідності кожен раз підбирати оптимальний режим. Точність роботи приладу на дуже високому рівні. Таймер з межею до 60 хвилин має звуковий сигнал. Він сповістить про закінчення процесу готування.

Please, enter a valid value

tehnopass