TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Чайник для плити Ringel Alt 2.5 л (RG-1000)

Код скопійований Код: 46161
0.0 з 5.0
Сумісність з джерелами тепла

Індукційні плити
Газові плити
Електроплити
Склокерамічні плити

Об'єм, л

2.5

Колір

Сталевий

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Чайник Ringel Alt 2.5 л (RG-1000)

Нержавіюча сталь, яка забезпечує міцність і довговічність конструкції

Чайники зі свистком від Ringel виготовлені з нержавіючої сталі з високим вмістом хрому і нікелю, завдяки чому виріб отримує гарантований захист від корозії і деформації, а також не боїться нагріву до високих температур. Разом з тим, нержавіюча сталь, з якої виготовлений чайник є цілком безпечною для здоров'я.

Дзеркальний блиск відполірованої поверхні

Полірована поверхня - запорука прекрасного зовнішнього вигляду і додаткового захисту від корозії. Високоякісна нержавіюча сталь, застосована при виробництві даного набору, за допомогою спеціальних методів полірування отримує цілий ряд покращених характеристик, серед яких простота в догляді, а також тривалий термін експлуатації без втрати зовнішньої привабливості.

Зручне відкриття носика

Бакелітовий свисток із залізною серцевиною за допомогою натискання кнопки, легко відкриває отвір носика чайника. Кнопка вбудована в ручку чайника, яка виготовлена з не нагрівається бакеліта. Кришка чайника також виготовлена з бакеліту, що забезпечує безпечне використання посуду і від випадкових опіків.

Чайник зі свистком Alt від Ringel безпечно підігріє воду для ваших улюблених гарячих напоїв і попередити вас про готовність приємним свистом.

Please, enter a valid value

tehnopass