TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Блендер Edler EDSB-9878

Код скопійований Код: 44614
0.0 з 5.0
Тип

Стаціонарний

Потужність, Вт

600

Кількість швидкостей

2

Матеріал корпуса

Метал

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Покращена конструкція

Лінійка блендерів від виробника відрізняється різноманітністю. Ви можете звернути увагу на більш прості моделі. Але при зовсім невеликій доплаті в ціні Ви отримаєте ще більш цікаву пропозицію. Тому не поспішайте з вибором. Блендер Edler EDSB-9878 є настільною моделлю. Цікавий дизайн, відмінна якість матеріалів і висока потужність в роботі дозволить вам використовувати його і для приготування коктейлів, і для змішування смузі, і для пюре або супу.

Висока якість

Відмінна риса моделі Edler EDSB-9878 - це корпус. Він виготовлений з добротної нержавіючої сталі. Це ознака того, що виробник не став скупитися на матеріали. Навряд чи ви знайдете ще у якогось бренду таку вигідну пропозицію. Сталевий корпус прекрасно справляється зі своїми завданнями: міцно утримує двигун на шасі, сприяє розсіюванню тепла і гарантує безпечне і довговічне життя блендеру.

Міцна чаша

Ще один момент, на який варто звернути увагу при покупці блендера Edler EDSB-9878, це його чаша. Вона, на відміну від більш дешевих моделей, виконана цілком зі скла. Тому ви можете сміливо використовувати її і для холодних, і для гарячих продуктів. Скло загартоване, тому воно не боїться температури, взаємодії з твердими інгредієнтами. Така чаша здатна прослужити довго, при цьому гарантує вам безпеку і гігієнічність.

Інші особливості

Для зручності роботи блендер Edler EDSB-9878 обладнаний регулятором обертів. Швидкість обертання грає роль для кінцевого результату. Дивіться детальну інформацію в керівництві користувача або в рецепті, яким Ви користуєтеся.

Please, enter a valid value

tehnopass