TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Блендер Ardesto HBL-1430

Код скопійований Код: 45775
0.0 з 5.0
Тип

Заглибний

Потужність, Вт

700

Кількість швидкостей

2

Матеріал ніжки блендера

Метал

Насадки

Міні-подрібнювач

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Занурювальний блендер

Блендер Ardesto HBL-1430 – це пристрій занурювального типу. Він досить простий у використанні, має невелику вагу (565 г) та просту механічну систему керування з двома кнопками. Корпус вміщує моторний блок, тому вам залишається лише помістити пристрій в ємність, після чого почати змішування. Ергономіка і стиль добре переплітаються воєдино в цьому приладі, роблячи його ідеально адаптованим під щоденні потреби.

Нержавіюча сталь

Ніжка блендера та насадки зроблені з металу. Як основний матеріал виступає нержавіюча сталь. Вона стала відмінним рішенням, завдяки якому пристрій отримує міцність конструкції та опір зносу. Жодної корозії протягом усього терміну експлуатації!

Два режими роботи

Даний пристрій має базовий функціонал, що дозволяє робити основні операції на 2 швидкостях - звичайній і в турборежимі. Останній кращий тим, хто хоче досягти одноріднішої структури. Турборежим активує двигун на повну потужність, тому варто використовувати його можливості дозовано, щоб не перевтомити техніку.

Три насадки у комплекті

У вашому розпорядженні три насадки, призначені для обробки інгредієнтів різної щільності. Така різноманітність дозволить створювати різні страви, домагаючись необхідної густоти та густини їжі. У комплекті поставляється віночок для збивання і створення легких повітряних мас, подрібнювач об'ємом 600 мл і насадка, що змішує, з ножами і куполом. Також у наборі є мірна склянка.

Захист від перегріву

Чудово продуманий захист від перегріву дозволяє вчасно вимикатися пристрою при перших ознаках підвищення температури. Після відновлення блендер знову буде готовим плідно функціонувати.

Please, enter a valid value

tehnopass