TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

БФП Epson EcoTank L3251 (C11CJ67406)

Код скопійований Код: 42484
0.0 з 5.0
Тип пристрою

БФП

Технологія друку

Струменевий друк

Формат

А4

Кількість кольорів

4

Підтримка ОС

Windows
Mac OS

Інтерфейси

USB 2.0

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

EcoTank L3251

Заощаджуйте до 90% на витратах на друк  за допомогою принтерів Epson EcoTank без картриджів. Поставляються з чорнильними флаконами високої ємності, вбудовані чорнильниці легко заповнюються завдяки спеціально розробленим чорнильницям. Без замінних картриджів і гнучких функцій підключення, це ідеальний принтер для тих, хто шукає високоякісні друки за неймовірно низькою ціною за сторінку.

Попрощайтеся з картриджами

Безпроблемний домашній друк — чорнильниці надвисокої ємності дозволяють без проблем заправляти чорнильниці, а пляшки, що закриваються на ключ, розроблені таким чином, щоб можна було вставити лише правильний колір.

Продовжуйте економити

Цей принтер EcoTank заощаджує до 90% витрат на друк  і поставляється з чорнилом терміном до 3 років у коробці  . Друкуйте до 8100 сторінок у чорному та 6500 у кольорі  за допомогою чорнила, що входить у комплект, а запасний набір чорнильних пляшок забезпечує еквівалент до 66 картриджів на суму чорнила.

Сучасна гнучкість

Легко інтегруйте цей принтер із наявними домашніми налаштуваннями та друкуйте з мобільних телефонів, планшетів і ноутбуків . Крім того, за допомогою програми Epson Smart Panel ви можете керувати своїм принтером зі свого смарт-пристроюДрукуйте документи та фотографії, налаштовуйте, відстежуйте та вирішуйте неполадки – усе це з телефону чи планшета.

Наповнений функціями

Завдяки задньому лотку для паперу на 100 аркушів, друку фотографій без полів (до 10x15 см) і швидкості друку до 10 сторінок на хвилину  ви можете легко виконувати різноманітні завдання.

Ключові особливості

  • Наддешевий друк: заощаджуйте до 90% витрат на друк 
  • До 3 років чорнила в коробці: містить 8100 чорно-білих сторінок і 6500 кольорових 
  • Змінні пляшки з чорнилом високої продуктивності: до 66 картриджів з чорнилом з одного набору чорнильних пляшок 
  • Безпроблемна система чорнильних резервуарів: насолоджуйтесь безладним заправкою за допомогою пляшок із замком та передніх баків
  • Програма Epson Smart Panel: бездротове налаштування, моніторинг, друк та багато іншого зі свого смарт-пристрою 

Please, enter a valid value

tehnopass