TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

БФП Canon Pixma G2420

Код скопійований Код: 42123
0.0 з 5.0
Тип пристрою

БФП

Технологія друку

Струменевий друк

Формат

А4

Кількість кольорів

4

Підтримка ОС

Windows
Mac OS

Інтерфейси

USB 2.0

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Багатофункціональний друк великих обсягів: ефективний та економічний

Із цим багатофункціональним принтером із багаторазовими чорнильницями ви зможете зробити більше за меншу ціну, створюючи чіткі документи й барвисті фото з надійністю, на яку завжди можете покластися.

PIXMA G2420: фотогалерея

Величезні об’єми, низька вартість друку

Друкуйте без затримок і за низькою ціною завдяки великому ресурсу — до 12 000 сторінок (на 26 % більше в економічному режимі) від 2 чорних чорнильниць або до 7700 сторінок від одного набору кольорових чорнильниць.

Висока якість за високої швидкості

Ви можете розраховувати на якість навіть за чималої швидкості друку (9,1 зображення на хвилину в чорно-білому або 5 зображень на хвилину в кольоровому режимі) завдяки пігментному чорному чорнилу, що забезпечує приголомшливу чіткість тексту, і кольоровим чорнилам на основі барвників, що дозволяють друкувати живі та яскраві фото.

Простота обслуговування

Картридж, який може бути легко замінений користувачем, мінімізує час простою та дозволяє легко вписатися в будь-який графік завдяки стабільній роботі кожного дня.

Продумана конструкція

Завдяки зручним флаконам із чорнилами зі спеціальними отворами, що підходять лише для чорнильниць відповідних кольорів, ви зможете легко й без зайвих зусиль заправляти чорнильниці.

Свобода творчості

Експериментуйте з різними типами й розмірами носіїв включно з магнітним і клейким фотопапером або навіть друкуйте власні банери довжиною до 1,2 метра.

Please, enter a valid value

tehnopass